Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φωτεινά κάλαντα στην Ερμού στην Πύλη

 

Χριστούγεννα 2018-19

Άνοιξε η αυλαία των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης «Χριστούγεννα 2018-19» με το ιδανικότερο τρόπο, αρχής γενομένης από την Μητρόπολη του Δήμου την Πύλη, όπου την Παρασκευή 30/11 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια χαρούμενη εκδήλωση «φωτεινά κάλαντα στον πεζόδρομο της Ερμού», τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Πύλης ντυμένα Άγιοι Βασίληδες και Αγγελάκια τραγούδησαν τα κάλαντα υπό την επίβλεψη της κ. Αγγελικής Πηλίγκου υπεύθυνη της Σχολής χορού «DANC-LAB» στην Πύλη.

Δημιουργήθηκε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα από τις γλυκιές φωνές των παιδιών που τραγουδούσαν τα παραδοσιακά κάλαντα, σε όλο το μήκος της Ερμού αλλά και στην Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας.

Παράλληλα μοίρασμα καραμέλες στους καταστηματάρχες δίνοντας μια ξεχωριστή ζωντάνια στην Πύλη σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την επιχείρηση του Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Κωστάκη τραγουδώντας τα κάλαντα προσφέροντας τον καραμέλες.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού υπεύθυνος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.




Total
0
Shares
Previous Article

Το νόμιμο και το ηθικό ...της Υδροληψίας στο Αναψυκτήριο Φαναρίου ...με τις Απευθείας Αναθέσεις

Next Article

Βραβεύονται τα Δέκα καλύτερα έργα του Τεχνόδρομου στο Μουζάκι