Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φως, ήχος και θέαμα στη τελετή έναρξης του “Μαγεμένου Δάσους” στην Καρδίτσα

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που είναι στολισμένο με 30.000 φωτάκια
enarxi111

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που είναι στολισμένο με 30.000 φωτάκια – Εντυπωσιάζει η φωτεινή μπάλα στην Κεντρική Πλατεία. Ήδη εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον από κάθε πλευρά της Ελλάδας να επισκεφτούν το θεματικό πάρκο.

Ήταν μια φανταστική βραδιά. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, τον κεντρικό πεζόδρομο, το Παυσίλυπο, την Πλατεία Πλαστήρα αλλά και τους γύρω δρόμους. Το μαγεμένο Δάσος έστειλε τη μαγεία του σε όλη την πόλη και οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι απόλαυσαν ένα υπερθέαμα.

Το θέατρο “Όψεις” με δεκάδες νέα παιδιά επί σκηνής έδωσαν σε χορογραφία της Αντιγόνης Καραπάνου το παραμύθι της “Ηλιογέννητης Σταχτοπούτας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι άκουσαν στη συνέχεια το Δήμαρχο της πόλης κ. Β. Τσιάκο να μετράει αντίστροφα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο το οποίο είχε στολιστεί με 30.000 μικρά φωτάκια.

“Επί δύο μήνες μια πλειάδα ανθρώπων δούλεψε ακατάπαυστα για να έχουμε σήμερα αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Η κούραση όμως έφυγε μεμιάς από την απίστευτη ανταπόκριση που είχε η προσπάθεια στους συνδημότες μας και στους πολλούς επισκέπτες της πόλης. Τους ευχαριστούμε όλους” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος έχοντας δίπλα του τον Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο. Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση. Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο λούστηκε στο φως και η επιβλητική μουσική ενθουσίασε το πλήθος. Τα βεγγαλικά που έπεφταν ακατάπαυστα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων συγκεντρωμένων και στη συνέχεια όλοι μαζί κατευθυνθήκαν στην πλατεία Πλαστήρα μπροστά από την πύλη του Παυσίλυπου όπου έχει στηθεί ένα εντυπωσιακό μικρό χωριό που αποτελεί το “Μαγεμένο Δάσος”.

Το σπιτάκι του Άι Βασίλη, τα σπίτια των Ξωτικών, των Νεράιδων, το ταχυδρομείο, το Καρουζέλ, ο τοίχος αναρρίχησης, η εναέρια διαπέραση, τα παιχνίδια δεξιοτήτων, το εργαστήρι σοκολάτας, τα σπιτάκια δραστηριοτήτων και τόσα άλλα εντυπωσιάζουν  τους επισκέπτες.

Ακολούθησε πάρτι με DJS στην πλατεία Πλαστήρα. Από σήμερα το Μαγεμένο Δάσος λειτουργεί κανονικά από τις 9 το πρωί σε συνεχόμενο ωράριο μέχρι και στις 10 το βράδυ. Η είσοδος σε όλους είναι δωρεάν.

Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη από την πρώτη ημέρα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επισκέψεις από κάθε πλευρά της Ελλάδας. Χθες πρώτη ημέρα ήδη υπήρχαν πολλές επισκέψεις σχολείων τόσο της Καρδίτσας όσο και του Βόλου ενώ χθες το πρωί προγραμματίστηκαν επισκέψεις για σήμερα και αύριο  από Αλεξανδρούπολη, Καρπενήσι, Εύβοια, Τύρναβο, Κόρινθο και άλλες περιοχές.

Να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή έχει φροντίσει να υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης λεωφορείων. Τέλος χρήσιμο θα είναι όσοι προγραμματίζουν οργανωμένες επισκέψεις να μιλούν προηγουμένως με τους υπευθύνους του Πάρκου στα τηλ: 6976650857 κ. Παραθύρα και 6974031649 κ. Σφήκα.

Το πρόγραμμα των προσεχών ημερών

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Σπίτι των δραστηριοτήτων

9:00- 13:00

«Μικροί κηπουροί σε δράση»

Τμήμα Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας

17:00-21:00

Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων στολιδιών

Τμήματα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΙΕΚ – ΟΑΕΔ Καρδίτσας

Εκδηλώσεις στο «Μαγεμένο Δάσος»

9:00 – 12:30

Μαζί μας ο κλόουν ΚΙΚΟ…

διασκεδάζοντας τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Σπίτι των δραστηριοτήτων

10:00 – 21:00

«Bιβλιαράκι … το καλό μου φιλαράκι»

Λέσχη Ανάγνωσης & Φιλαναγνωσίας

Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων Καρδίτσας

Εκδηλώσεις στο «Μαγεμένο Δάσος»

12:00 – 13:00

Ο ξυλοπόδαρος του δάσους…. σας περιμένει!!!

Magic Castle Entertainment

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Σπίτι των δραστηριοτήτων

10:00 – 21:00

Στόχος … οι «Ορίζοντες» των παιδιών μας

«Ρίτσα» προτάσεις γάμου –  βάφτισης

Εκδηλώσεις στο «Μαγεμένο Δάσος»

10:00 – 13:00

«Το δέντρο της γης»

Τοίχος αναρρίχησης & εναέριο πέρασμα

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας

12:00 – 13:00

Ο ξυλοπόδαρος του δάσους…. σας περιμένει!!!

Magic Castle Entertainment

Εκδηλώσεις στην πόλη

Κεντρική πλατεία ώρα 11:30

«Παιχνίδια για κάθε ηλικία»

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

 

paysilipoupoli

paysilipoupoli 1

paysilipoupoli 2

paysilipoupoli 3

paysilipoupoli 4

paysilipoupoli 5




Total
0
Shares
Previous Article
kontozamanis skondra1

Κέντρο Υγείας στα Καλύβια Πεζούλας προωθεί η Ασημίνα Σκόνδρα

Next Article
«Το Σχολείο που ονειρεύομαι»: Πρόγραμμα ουσίας από το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων

«Το Σχολείο που ονειρεύομαι»: Πρόγραμμα ουσίας από το Κέντρο Πρόληψης Τρικάλων