Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλικό τεστ με Έσπερο Λαμίας για τον ΑΣΚαρδίτσας

Τον Έσπερο Λαμίας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) στο κλειστό ο Α.Σ.Καρδίτσας

Φιλικό τεστ με Έσπερο Λαμίας

Tον πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας, που στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό της Καρδίτσας τον Έσπερο Λαμίας. Μετά τα φιλικά παιχνίδια σε Παλαμά με Τιτάνες και Λάρισα με Φάρο-ΓΣΛ, ο Α.Σ.Κ. θα υποδεχθεί την ομάδα της Φθιώτιδας, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική ανδρών.

Ένα ακόμη φιλικό, στο οποίο οι Λευτέρης Καλογήρου και Κώστας Κομποδιέτας θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η μέχρι τώρα εικόνα, τόσο από τις προπονήσεις όσο και από τα φιλικά είναι ικανοποιητική, όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα και το τεχνικό τιμ θέλει να εκμεταλλευθεί τις τέσσερις εβδομάδες που απομένουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 7 Οκτωβρίου. Τα επίσημα παιχνίδια πάντως, αρχίζουν νωρίτερα, αφού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο Α.Σ.Κ. θα δώσει το πρώτο επίσημο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, το νικητή της αναμέτρησης Κόρινθος-Ηράκλειο, που θα γίνει την Τετάρτη 13/9. Τα φιλικά παιχνίδια, αλλά και αυτά του Κυπέλλου, δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, το οποίο αναμένεται εξαιρετικά ανταγωνιστικό.




Total
0
Shares
Previous Article

Εορτή του Αγίου Νικήτα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Next Article

Απάντηση της Διοίκησης του Δήμου Μουζακίου στην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. κ. Παρασκευής Ντούρβα