Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλική νίκη του ΑΟ Καρδίτσας επί του ΑΟ Κρανέας

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Καρδίτσα, αυτό της Τετάρτης (29/8)

.

Ματς μεταξύ των…δύο ΑΟΚ της Α’ ΕΠΣΚ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/8) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής του Νοσοκομείου.

Ο ΑΟ Καρδίτσας υποδέχτηκε τον νεοφώτιστο ΑΟ Κρανέας, σε ένα πολύ χρήσιμο φιλικό τεστ που οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τη μέχρι τώρα δουλειά τους στην προετοιμασία και να αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες μονάδες τους, σχεδόν έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (θα προηγηθεί η νοκ-άουτ Β’  Φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου»).

Το φιλικό έδειξε προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να πορευτούν στη συνέχεια της προετοιμασίας, τόσο το συγκρότημα του Γιώργου Νταρακλίτσα όσο και εκείνο του Κώστα Γιαννέλου, ωστόσο, για την εποχή οι ομάδες έδειξαν τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν έντονος, οι αλλαγές δεν ευνόησαν στο να ενταθεί και έτσι το τελικό 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ήρθε μέσα από λιγοστές τελικές προσπάθειες.

Ο ΑΟ Κρανέας που φέτος προβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία έδειξε να έχει καλά πατήματα στο α’ μέρος και να δημιουργεί μία καλή, διπλή στιγμή σε τετ-α-τετ του Βάιου Κανιούρα όπου ο Θ. Τσιαντούλας ήταν σε ετοιμότητα.

Στο β’ ημίχρονο οι αρκετές αλλαγές «πάγωσαν» το ρυθμό οι τελικές ήταν  μεν αυξημένες και σε μία από αυτές ο νεαρός Ηλίας Μπρέλλας σημείωσε το τελικό 1-0.

Ο ΑΟ Κρανέας είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Τσουλούφα, ενώ αμφότερες οι ομάδες μέτρησαν απουσίες που δεν επέτρεψαν τους δύο τεχνικούς να έχουν μία πιο σφαιρική εικόνα.

Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Καρδίτσας, αυτό της Τετάρτης (29/8) με αντίπαλο τον ΑΟ Αγναντερού εκτός έδρας.




Total
0
Shares
Previous Article

Δωρεάν μαστογραφίες σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα

Next Article

Φιλικό αποφόρτισης με νικητή τον ΑΟ Αγναντερού επί της ΑΕ Μουζακίου