Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μουζάκι!

filantropiko Tournoua vatsounia slide

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατσουνιάς  θέλοντας να προσφέρει  έμπρακτα τη βοήθειά του σε παιδιά που το έχουν πραγματικά  ανάγκη γέννησε την θαυμάσια ιδέα να οργανώσει ένα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στη «Φλόγα» Καρδίτσας (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

Συμπράττοντας λοιπόν με τη «Φλόγα» Καρδίτσας σκέφτηκαν να προσκαλέσουν  τις ποδοσφαιρικές ομάδες Α.Σ. Αργιθέας, Α.Ε Μουζακίου και Α.Ε Λαζαρίνας σε ένα διήμερο τουρνουά για τον σκοπό αυτό.

Οι Σύλλογοι αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση και όλη η ιδέα πήρε σάρκα και οστά.

Τον Αύγουστο, στο Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου, ΕΧΕΙ …ΜΠΑΛΑ!

Οι  τρεις ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε τέσσερα συνολικά  ματς στις 7/8 και 8/8/2019 προσφέροντας άθλημα και θέαμα. Τα ζευγάρια των ομάδων που θα παίξουν είναι :

Πρώτη μέρα στις 18.00 Μουζάκι -Λαζαρίνα και Βατσουνιά- Αργιθέα και την επόμενη οι δύο νικητές θα παίξουν τον τελικό και οι έτεροι δύο τον μικρό τελικό την ίδια ώρα (18.00).

Θα είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια, να απολαύσουμε τα παιχνίδια και να φέρουμε χαμόγελο και χαρά στα πρόσωπα των παιδιών με νεοπλασία, αλλά και στους γονείς τους που μόνο απροσμέτρητο σεβασμό και αγάπη αξίζουν και θετικά συναισθήματα για το δύσκολο έργο που προσπαθούν να φέρουν καθημερινά εις πέρας, βιώνοντας τα άγχη και τις αγωνίες των παιδιών τους.

Ιωάννα Κρίκου


filantropiko Tournoua vatsounia1
 



Total
0
Shares
Previous Article
vivlio koutis mones slide

Παρουσίαση βιβλίου στο Ανθηρό

Next Article
ao magoulas

"Πρώτη" με αγιασμό την Τρίτη (6/8) για τον ΑΟ Μαγούλας!

Related Posts