Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τις “Χίλιες Φωνές” στο Αετών Μέλαθρον Hotel

.

Από τον Σύλλογο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στο Αετών Μέλαθρον Hotel

Μία αξιόλογη μουσική φιλανθρωπική βραδιά θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 από τις 9:00 το βράδυ, στον πανέμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο (δίπλα στην πισίνα) του Ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα “Χίλιες Φωνές” με τη σπουδαία ερμηνεύτρια  Νατάσα Καραγιάννη, που θα πραγματοποιήσει ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι με τίτλο: “Η αγάπη που τραγούδησες”. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο εξαιρετικός Γιάννης Παπαευαγγέλου!

Hilies Fones

 Alexis KostalasΤην εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος και μοναδικός Αλέξης Κωστάλας.

 Η εκδήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του Συλλόγου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» έκρινε σκόπιμο να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών Περιθαλπόμενων αλλά και των νεκρών εργασθέντων και μελών του Δ.Σ. του Θεραπευτηρίου.  Έτσι για πρώτη φορά με την παρουσία και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου,  πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τις ψυχές των αποθανόντων Περιθαλπομένων του  Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων, καθώς επίσης η συμπαράσταση με κάθε τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του. Με το μνημόσυνο αυτό αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο σημαντικός ρόλος του Συλλόγου «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» στην υποστήριξη και ανάδειξη του έργου του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

Στο Σύλλογο, συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό έργο που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.

T.H.P.T. logoΟ Πρόεδρος του Συλλόγου «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων» και τέως Διοικητής του Θεραπευτηρίου κ. Νικόλαος Ευθυμιάδης, το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, καλούν όλους τους συγγενείς των Περιθαλπόμενων,  τους Φορείς και τους πολίτες  του  Νομού Τρικάλων, να τιμήσουν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τη Νατάσα Καραγιάννη και τον Γιάννη Παπαευαγγέλου, στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο της πισίνας του ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL στην οδό Νεάρχου και Νίκης στα Τρίκαλα.

Παράλληλα, ο Σύλλογος καλεί νέες εθελόντριες από το Νομό Τρικάλων να πλαισιώσουν το ήδη σημαντικό έργο που επιτελούν οι εθελόντριες του Συλλόγου «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων», που αποτελεί και την αιχμή του δόρατος του Συλλόγου.

Το ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ των Φίλων του Θ.Χ.Π.Τ., αποτελείται από κυρίες και δεσποινίδες που κάθε εβδομάδα στηρίζουν τους Περιθαλπόμενους με την παρουσία, τη στοργή και την  θαλπωρή τους.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τη μουσική βραδιά.

enimerotiki afisa Filanthropiki Mousiki Vradia




Total
0
Shares
Previous Article

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Καρδίτσας: Συναυλία της Λαϊκής Συντεχνίας

Next Article

Aναβάλλεται η σημερινή μουσικοθεατρική παράσταση στην Καλαμπάκα