Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Μύλου των Ξωτικών

Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του Μύλου των Ξωτικών

 

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε το trikalaola.gr με διπλή κάμερα, μία επίγεια και μία εναέρια με drone, από την φαντασμαγορική, επίσημη τελετή έναρξης του Μύλου των Ξωτικών!

Χρώματα, μουσική, όνειρα, δώρα, φώτα, αγάπη, χαρά…

Στον παραμυθένιο κόσμο του Καρυοθραύστη και της Κλάρας, στη μαγική ιστορία των Χριστουγέννων, ταξιδεύει ο 9ος Μύλος των Ξωτικών!

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2019 από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Με χιλιάδες τρικαλινούς/ες και επισκέπτες/τριες στον Μύλο των Ξωτικών, η γιορτή ξεκίνησε με μια τελετή αντάξια του πνεύματος αγάπης και παραμυθιού των Χριστουγέννων. Μπαλέτο, Τσαϊκόφσκι, μπαλόνια, ροκ εντ ρολ, λαμπιόνια και πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν όλη την Ελλάδα στα 4 βασίλεια της χριστουγεννιάτικης ιστορίας.

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τα Τρίκαλα, έβαλε τα γιορτινά της και ο κ. Παπαστεργίου μίλησε για τη γιορτή των επισκεπτών, των τρικαλινών, των φιλοξενούμενων, των παιδιών, των μεγαλύτερων σε ηλικία: «Ο Μύλος των Ξωτικών ανήκει σε όλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια γιορτή παραμυθένια από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala, με την αγάπη και το χαμόγελο να προσφέρονται απλόχερα, με δωρεάν είσοδο, πλήθος δωρεάν δράσεων, γωνιές για τα μαγικά Χριστούγεννα, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020! Καλές γιορτές!!!

Δείτε τις καταπληκτικές εικόνες που κατέγραψε το trikalaola.gr επίγεια και από ψηλά με drone!




Total
0
Shares
Previous Article
Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τους Προέδρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης και ΟΦΙΣΕΤ

Συνάντηση Δημάρχου Πύλης με τους Προέδρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης και ΟΦΙΣΕΤ

Next Article

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Related Posts