Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φάνης Στάθης: Η γιατρός Χριστίνα Χασιώτη στη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

«Η Χριστίνα Χασιώτη είναι μία εξαίρετη επιστήμονας που με τις γνώσεις και την εμπειρία της θα προσφέρει τα μέγιστα στον συνδυασμό μας, αλλά πολύ περισσότερο στην τοπική μας κοινωνία. Η Χριστίνα έζησε λίγο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, βίωσε τον τρόπο ζωής μιας ευρωπαϊκής χώρας και με εντυπωσιάζουν η νοοτροπία και οι ιδέες της.  Είναι και αυτή μια υποψηφιότητα που δίνει προστιθέμενη αξία στον συνδυασμό μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θέλησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Καλή επιτυχία Χριστίνα!» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

fanis chasioti christina

«Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό αποδέχθηκα την πρόταση που μου έγινε να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Νέα Πορεία” με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φάνη Στάθη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή αυτό που με κέρδισε στον κ. Στάθη πέρα από το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του που είναι έκδηλα, είναι το όραμα που έχει για τον τόπο μας και η αποφασιστικότητά του του να το κάνει πράξη. Θέλοντας κι εγώ να συμβάλλω στην επίτευξη αυτού του σκοπού και με επίγνωση της σοβαρότητας και της ευθύνης της θέσης της Δημοτικής Συμβούλου  την οποία διεκδικώ χωρίς σκοπιμότητα και προσωπικές φιλοδοξίες, απευθύνομαι προς όλους εσάς, τους συμπολίτες μου και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, διαβεβαιώνοντας πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για έναν δήμο πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε για τον τόπο μας να πετύχουμε περισσότερα!»


Σύντομο βιογραφικό της Χριστίνας Χασιώτη:

christina chasiotilogo

Χριστίνα Χασιώτη

Χειρουργός Οδοντίατρος

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του υποψηφίου Δημάρχου Φάνη Δ. Στάθη

Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από την αποφοίτησή της από τη σχολή εργάστηκε ως άμισθη επιστημονική συνεργάτης αρχικά στην κλινική της Οδοντικής Χειρουργικής και μετέπειτα της Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής, στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα της Γναθοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών και πλήθους σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων, ενώ μια εργασία της με θέμα τον βρυγμό έχει δημοσιευθεί στο επιστημονικό περιοδικό “Σύγχρονος Οδοντίατρος”.

Έχει εργαστεί ως οδοντίατρος τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ελλάδα και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Διετέλεσε σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ανθοχωρίου και Γενική Γραμματέας της Ένωσης Επιστημόνων ν. Καρδίτσας

Μιλάει Αγγλικά και Ολλανδικά.

Είναι μόνιμη κάτοικος Δήμου Μουζακίου.


Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία»




Total
0
Shares
Previous Article
Το ΣΔΕ Καρδίτσας στο 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Το ΣΔΕ Καρδίτσας στο 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Next Article
Κοίμηση της Θεοτόκου Μουζακίου

Ετήσιο μνημόσυνο Σωτηρίου Παπακωνσταντίνου