Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υποχωρητικός απέναντι στα Σκόπια ο Πρωθυπουργός ακόμα και μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

 

Την πεποίθηση ότι «η αναφορά του πρωθυπουργού, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ως αεροδρόμιο της Μίκρας, σηματοδοτεί νέες υποχωρήσεις από την ελληνική πλευρά εξέφρασε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Παπαδάκη για τον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. «Ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε, ακόμα και μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατώτερος των περιστάσεων», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Οι δικαιολογίες που δόθηκαν με τη μορφή διαρροών -κυρίως από το υπουργείο Άμυνας- περί δήθεν αναφοράς του Πρωθυπουργού στην στρατιωτική αεροπορία δεν πείθουν κανέναν», υποστήριξε ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής και κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν έχει σκοπό, πραγματικά, να αλλάξει την επίσημη ονομασία του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Απαντώντας στις ερωτήσεις του Κώστα Παπαδάκη ο κ. Τσιάρας κατηγόρησε για μια ακόμα φορά την  κυβέρνηση για την επιλογή της να δεσμεύσει την Ελλάδα ερήμην ενός μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας. Αναφορικά, δε, με την ολιγομελή επιχειρηματική αποστολή που συνόδευσε, τελικά, τον πρωθυπουργό στα Σκόπια, εξήγησε πως η απροθυμία των επιχειρηματιών να επισκεφτούν τα Σκόπια με τον Πρωθυπουργό επιβεβαίωσε πως, παρά τη ρητορική της κυβέρνησης, η Συμφωνία των Πρεσπών δεν δημιούργησε ουσιαστικές πρόσθετες οικονομικές ευκαιρίες για την Ελλάδα.

Σχετικά με την ελληνική πολιτική επικαιρότητα και ερωτώμενος για τον αντίκτυπο των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ο κ. Τσιάρας εκτίμησε πως «Οι εκλογές του Μαΐου θα δώσουν ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα». Επιπλέον, διατύπωσε την πεποίθηση πως αυτές οι εκλογές θα εξελιχθούν σε ένα δημοψήφισμα για την κυβερνητική πολιτική. «Σαφώς και θα είναι ένα δημοψήφισμα οι ερχόμενες Ευρωεκλογές και μάλιστα το πλέον έγκυρο» είπε εμφατικά.

Αναφορικά με τους εκλογικούς στόχους της ΝΔ, υπενθύμισε πως «στις ευρωεκλογές του 2014, με μια διαφορά μόλις 3,5%, ο κ. Τσίπρας ζητούσε επιτακτικά να στηθούν εθνικές κάλπες. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή τη θέση πρέπει να την κρατήσει ακόμα και σήμερα, μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου», είπε ο κ. Τσιάρας με σκωπτικό ύφος.

Τέλος, υποστήριξε πως στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «τα στελέχη της ΝΔ εργάζονται πολύ σκληρά όλη αυτή την περίοδο, ώστε να δημιουργηθεί μια ρεαλιστική και αξιόπιστη πλατφόρμα προτάσεων για τα πολλά και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και την καθημερινότητα των πολιτών. Ήδη έχει παρουσιαστεί το πρόγραμμα για την υγεία, το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για τα δημόσια έργα για τις δημόσιες επενδύσεις» είπε. Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως «δεν υπάρχει χρόνος για να χαθεί» και πως «την επομένη των εθνικών εκλογών η ελληνική κοινωνία θα έχει δίπλα της μία σοβαρή πολιτεία, ένα αξιόπιστο πολιτικό σύστημα, μια φερέγγυα κυβέρνηση και έναν ικανό πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γενικός Γραμματέας Κ.Ο.




Total
0
Shares
Previous Article
erasmus Roumania Kostos

Στο Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό αντιπροσωπεία σχολείων από Πολωνία, Ρουμανία, Πορτογαλία, Τουρκία

Next Article
Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Related Posts