Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υπολειτουργεί η Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Σε κίνδυνο φαίνεται ότι μπαίνει η υγεία των παιδιών του νομού Καρδίτσας αφού το τμήμα Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου του νομού υπολειτουργεί εδώ και πολύ καιρό.

Ιδιαίτερα μάλιστα τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί εξαιτίας της μείωσης των γιατρών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρης κάλυψη από τους υπάρχοντες γιατρούς στις εφημερίες της παιδιατρικής κλινικής, προκαλώντας έτσι σοβαρά κενά στην 24ωρη νοσοκομειακή κάλυψη.

Προκλητική και εγκληματική είναι οι αδιαφορία τόσο της διεύθυνσης του νοσοκομείου όσο και των τοπικών αρχόντων σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά αθώες ψυχές.

Καλούνται λοιπόν όλοι οι αρμόδιοι αλλά και οι τοπικές αρχές να δώσουν άμεσα λύση σε ένα θέμα που κατά πρώτο λόγο επιβαρύνει οικονομικά τους ήδη επιβαρυμένους συμπολίτες μας αφού έχει σαν αποτέλεσμα οι γονείς να στρέφονται όταν παραστεί ανάγκη σε ιδιώτες γιατρούς ή σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες γειτονικών νομών, αλλά το κυριότερο αποτελεί κίνδυνο για την ζωή των παιδιών όταν παραστεί επείγουσα ανάγκη.

Απόστολος Κολοκύθας
Πολιτευτής κόμματος «Τελεία- Απ. Γκλέτσος» Νομού Καρδίτσης
kolokithas_apostolos




Total
0
Shares
Previous Article

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας: Κάλεσμα στους ψηφοφόρους για μαζική συμμετοχή!

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Ν.Δ.

Related Posts