Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας Δικτύου Αναπτυξιακής Σύμπραξης Κοινσεπ με διακριτικό τίτλο «Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.» με την «Κοινωνία των Πολιτών Παναγίας Κοσμοσωτείρας»

Την Τετάρτη 30  Δεκεμβρίου  2015  υπεγράφη η σύμβαση  συνεργασίας  μεταξύ του Δικτύου Αναπτυξιακής Σύμπραξης  Κοινσεπ με διακριτικό τίτλο «Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.» και  της Σύμπραξης της Δημοτικης Ενότητας Τυχερού με την Δημοτική Ενότητα Φερρών  με διακριτικό τίτλο  «Κοινωνία των Πολιτών Παναγίας Κοσμοσωτείρας»

Η συνεργασία έχει ως στόχο στη σύνταξη και υλοποίηση μιας κοινής στρατηγικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή παρέμβασης των  συμβαλλομένων.

Μέσα από ένα κοινό πλάνο εργασίας μεταξύ τους, στοχεύεται η βαθύτατη μελέτη και ανάλυση των κλάδων της αγροτικής παραγωγής, της οικονομίας και του περιβάλλοντος καθώς και η ανάληψη κάθε είδους έργου και δραστηριότητας ικανής να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν.

Βασική αποστολή της σύμπραξης είναι αφενός να αποτελέσει ένα στρατηγικό εργαλείο σχεδιασμού και προγραμματισμού, αφετέρου να καταστεί εκείνο το εργαλείο που θα είναι ικανό να υλοποιήσει τα έργα που θα προκύψουν μέσα από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Με την παρούσα σύμβαση καθορίζεται το πλαίσιο και οι όροι της συνεργασίας μεταξύ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «Παναγίας Κοσμοσωτείρας» και  της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.(Δίκτυο Αναπτυξιακής Σύμπραξης Κοινσέπ ), με σκοπό την εφαρμογή της σύμβασης

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η παρούσα σύμβαση θα εφαρμοστεί  στη γεωγραφική περιοχή ολόκληρης της Χώρας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ – ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η σύμβαση θα ισχύει από την υπογραφή της και μέχρι την 31/12/2020. Η παραπάνω ισχύς μπορεί να παραταθεί με κοινή συμφωνία μεταξύ των εταίρων σε συνάρτηση με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

ΟΙ  ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

1.     Για την Εταιρεία της Κοινωνίας

των Πολιτών Παναγίας

Κοσμοσωτείρας

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σπύρος  Δέδογλου

2. Για το Δίκτυο Αναπτυξιακής

Σύμπραξης Κοινσέπ

 

Ο Διαχειριστής

Καψάσκης Δημήτρης




Total
0
Shares
Previous Article

Νέος Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας εκλέχθηκε ο Κώστας Τσιάρας

Next Article

Βιώσιμες λύσεις στο εθνικό ζήτημα της διαχείρησης των απορριμμάτων

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…