Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην πιο τραγική τους μορφή!!!

Του Κων/νου Γώγου, Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας.

Του Κων/νου Γώγου, Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας.


Όσοι παρακολουθήσαμε την χτεσινή συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία συμπεράναμε, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε μια  τραγική, αμήχανη και αδιέξοδη κατάσταση και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομία, αλλά και την «δυσοσμία» που σκόρπισαν οι συνομιλίες του Καμμένου με έναν ισοβίτη!

Και το τελευταίο αυτό συμβάν δεν είναι αμελητέο ούτε δευτερεύον ζήτημα. Άπτεται της συνολικής αντίληψης που έχει η κυβέρνηση για τους θεσμούς και για τη δημοκρατία, που όσο ήταν στην αντιπολίτευση τη διατυμπάνιζαν και τη διακήρυτταν ανά πάσα στιγμή. Και τώρα φέρονται να την επικαλούνται μόνο όποτε τους συμφέρει.

Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις συνομιλίες Καμμένου είδαμε έναν Τσίπρα να πέφτει σε αντιφάσεις, να προσπαθεί να καλύψει με φτηνά επιχειρήματα τον κυβερνητικό του εταίρο ή να αποφεύγει να απαντήσει! Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να τονιστεί είναι η φασιστική νοοτροπία που χαρακτηρίζει τόσο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, αλλά και την κυβέρνηση συνολικά, μιας και τον καλύπτει, που δεν διστάζουν να παρακάμπτουν θεσμούς, όπως η Δικαιοσύνη, και να εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις, σαν να επρόκειτο να αποφανθούν οι ίδιοι και όχι οι αρμόδιες δικαστικές αρχές! Τέτοια θεσμική εκτροπή, με αντιδημοκρατικές και παρακρατικές συμπεριφορές είναι πρωτόγνωρες για τη χώρα μας! Δε χρειάζεται να αναλυθεί περαιτέρω τι θα γινόταν αν όλα αυτά λαμβάνανε χώρα σε άλλες εποχές, με άλλες κυβερνήσεις! Δε θα έμεινε τίποτα όρθιο!

Δυστυχώς η εξουσία και οι καρέκλες έχουν διαφθείρει τους δύο κυβερνητικούς εταίρους, που δεν υπολογίζουν τίποτα, δεν σέβονται τίποτα, ούτε τη διάκριση εξουσιών, ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους θεσμούς. Και η κατάπτωση αυτή της κυβέρνησης είναι χειρότερη από την βύθιση της οικονομίας!

Η οικονομική κρίση ωχριά μπροστά στην ηθική και θεσμική κρίση που διέπει τους κυβερνώντες.

Είναι άκρως επικίνδυνοι για την πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές και πρέπει άμεσα να δώσουν την ευκαιρία στον ελληνικό λαό να τους κρίνει! Όσο παραμένουν στην εξουσία, γίνονται ολοένα και περισσότερο καταστροφικοί.

Αλλαγή και απαλλαγή τώρα!

 




Total
0
Shares
Previous Article

Στο ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020 η κατασκευή του έργου «ΟΔΟΣ ΔΕΛΤΑ - ΠΑΛΑΜΑ»

Next Article

Το Δημόσιο Επαγγελματικό Λύκειο ΖΕΙ και ... ΔΕΝ κινδυνεύει...