Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρομερός Τσιτσιπάς,έγραψε ιστορία στην Ουάσιγκτον και ανέβηκε στο Νο 5 του κόσμου

tsitsipas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Μπενουά Περ και βρίσκεται στα ημιτελικά του Citi Open της Ουάσιγκτον, σκαρφαλώνοντας για πρώτη φορά στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

 Απίστευτα πράγματα από τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ο Έλληνας τενίστας διαπρέπει στο Citi Open της Ουάσιγκτον, τουρνουά κατηγορίας ATP 500. Συνεχίζοντας την καλή του παράδοση, έφτασε όπως και πέρσι άλλωστε, στα ημιτελικά του εν λόγω τουρνουά και συνέχισε απτόητος για να εκπληρώσει το… πεπρωμένο του. Να φτάσει στο Νο.1 του κόσμου!

Για να το καταφέρει αυτό, επιβλήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-0) του Μπενουά Περ. Η αναμέτρηση διήρκεσε 74’ αλλά ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, όταν ο Γάλλος ξεκίνησε δυνατά με μπρέικ και άντεξε μέχρι το 4-4. Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος έκανε ένα σημαντικό μπρέικ και πήρε τελικά το σετ με 7-5. Στο δεύτερο σετ υπήρχε μόνο ο Τσιτσιπάς που δεν άφησε τον 30χρονο αντίπαλό του να πάρει ανάσα και επικράτησε… διαδικαστικά με 6-0 στα γκέιμ.

Η νίκη αυτή ήταν ιστορική για τον 21χρονο τενίστα, καθώς ανέβηκε στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Προσπέρασε τους Σβέρεφ και Νισικόρι και πλέον βρίσκεται πίσω μόνο από την αφρόκρεμα του αθλήματος και τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ και Τιμ κατά σειρά, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σημείο της καριέρας του έως τώρα.

KarditsaPress




Total
0
Shares
Previous Article
atyxima 1

Τροχαίο ατύχημα με μηχανή λίγο έξω από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας

Next Article
pisina pool

Κανόνες λειτουργίας και μέτρα ασφαλείας για τις πισίνες