Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρεις νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας από αύριο Πέμπτη

Από Πέμπτη 14/01/2016 έως Τετάρτη 20/01/2016

ΝΟΤΙΑΣ

notiasΣκηνοθεσία: ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ
Σενάριο: ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗΣ
Ηθοποιοί: ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΘΕΜΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΛΙΤΣΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΑΡΡΟΣ, ΖΩΖΩ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ ΜΑΧΟΥΤ, ΧΑΡΑ ΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΡΔΑΜΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΤΑΡΑΜΠΙΚΟΣ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ‘60,’70 και ‘80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

TRIVIA
Μετά την τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας» (η πιο εμπορική ταινία της τελευταίας εικοσαετίας, 8 βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διεθνής διανομή σε περισσότερες από 40 χώρες) ο Τάσος Μπουλμέτης επιστρέφει με τη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του, μία ιστορία με φόντο την ταραχώδη Ελλάδα του ’60, ‘70 και του ’80. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Νιάρρος, Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, ενώ εμφανίζεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ρόλο έκπληξη.

Ο Νοτιάς είναι μια μεγάλη ελληνική παραγωγή που αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης του Σταύρου, ενός ρομαντικού νέου, που ωριμάζει με εφόδια την ιστορία, τους μύθους, τις προσδοκίες και τα όνειρα μιας ολόκληρης χώρας.

Το εμπνευσμένο και ανθρωποκεντρικό σενάριο, που υπογράφει και πάλι ο σκηνοθέτης, αναδεικνύεται μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των -πρωτοεμφανιζόμενων και βετεράνων- ηθοποιών, ενώ η φωτογραφία, η σκηνογραφία και τα κουστούμια αναβιώνουν με απόλυτη πειστικότητα την ατμόσφαιρα της ελληνικής κοινωνίας εκείνης της εποχής. Τη συναισθηματικά φορτισμένη και νοσταλγική ιστορία συνοδεύει μοναδικά η καταπληκτική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: στις 20:40 & 22:40


JOY

joyΧρυσή σφαίρα Α΄ γυναικείου ρόλου στην ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Ο΄ΡΑΣΕΛ
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ Ο’ΡΑΣΕΛ
Ηθοποιοί: ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ, ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΡΟΣΕΛΙΝΙ, ΕΝΤΓΚΑΡ ΡΑΜΙΡΕΖ, ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΝ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΑΝΤ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΡΕΝΣ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ
Διάρκεια: 125 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στο “Joy”, τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη. Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: στις 18:30

Γενική είσοδος (κανονική προβολή) 7.5 €
Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
THE LITTLE PRINCE (GR)

THE LITTLE PRINCEΣκηνοθεσία:
Σενάριο: ΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΓΚΝΟΥΛ & ΜΠΟΜΠ ΠΕΡΣΙΤΣΕΤΙ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΤΖΙΝΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΛΟΥΜΑΚΗΣ
Διάρκεια: 108 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ανακαλύψτε ξανά μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια Το Μικρό Κορίτσι, που η αγχωτική μητέρα του το προορίζει για το καλύτερο κολλέγιο της πόλης. Μόνη του διέξοδος είναι ο εκκεντρικός και καλόκαρδος γείτονας, ο Αεροπόρος, που την ξεναγεί σε έναν εκπληκτικό κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Έναν κόσμο που ο ίδιος γνώρισε πριν καιρό από τον Μικρό Πρίγκιπα. Εκεί ξεκινά το μαγικό και συναισθηματικό ταξίδι του στο σύμπαν του Μικρού Πρίγκιπα. Εκεί ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητα του και μαθαίνει ότι δεν βλέπεις καθαρά παρά μόνο με την καρδιά. Η ουσία είναι αόρατη στα μάτια.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Παρασκευή 15/01 στις 16:30 και Κυριακή 17/01 στις 11:30 & 16:30.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.

Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας
Τηλ.:244 10 21260




Total
0
Shares
Previous Article

Σε αποκατάσταση σημείων του οδικού κυκλώματος της Π.Ε. Καρδίτσας προβαίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Related Posts

theologis stefanos karditsa
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καρδίτσας κ. Στεφ. Θεολόγη σε ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας περί θεματικών πάρκων

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη απάντηση του γραφείου του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας