Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίτη(26/2) η εξ’ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

epsk podosfairo

Με τις αναμετρήσεις Αγναντερό – Ταυρωπός και Αστέρας – ΑΟ Κρανέας  να ξεχωρίζουν θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης (26/2) η εξ’ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΚ 2018-19.

Αγναντερό – Ταυρωπός

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη με σκοπό να διατηρηθούν σε τροχιά 4άδας. Οι “βυσσινί” μετά και την ενίσχυση του Ιανουαρίου, έχουν υψηλές βλέψεις. Μπροστά τους υπάρχει ένα δύσκολο ματς κόντρα στον νεοφώτιστο και πάντα υπολογίσιμο Ταυρωπό. Με σύμμαχο την έδρα το συγκρότημα του Χρήστου Μπατζιά θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Ταυρωπός, έχει ήδη χάσει το τρένο των play off και πλέον θέλει απλώς να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Γνωρίζει πως στο Αγναντερό έχει δύσκολο έργο, όμως διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία στην κατηγορία για να πάρει κάτι θετικό. Δεν θα έχει καθόλου άγχος κι αυτό λογίζεται στα υπέρ του.

Αστέρας – ΑΟ Κρανέας

Ένα από πιο σημαντικά ματς της αγωνιστικής αναμένεται στη Φαναρίου. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμοί. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο έμειναν στο -4 από την κορυφή. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρωτιάς. Στην αντίπερα όχθη ο ΑΟ Κρανέας αποτελεί χωρίς αμφιβολία την μέχρι τώρα ευχάριστη έκπληξη. Στη Φαναρίου οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να αποδείξουν πως δίκαια βρίσκονται ψηλά. Η ήττα από τον Ηρακλή τους έφερε στο -5 από την 4άδα που αποτελεί κρυφό όνειρο. Χωρίς άγχος και με συγκρατημένη αισιοδοξία θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα ακόμη μεγάλο αποτέλεσμα. Στα άξια αναφοράς του αγώνα είναι το γεγονός ότι ο Κώστας Γιαννέλος θα τεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα την οποία πέρσι οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου – ανόδου.

KarditsaSport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
ofthalmos

Υπεριώδης ακτινοβολία και οφθαλμοί

Next Article

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας (Ώρα 09:30)

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”