Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: On line πλατφόρμα για τα πρόσθετα τετραγωνικά των καταστημάτων

Ειδική πλατφόρμα αιτήσεων για τους καταστηματάρχες και τα τετραγωνικά που θα ζητούν για τα τραπεζοκαθίσματα με βάση τον νέο νόμο
Τρίκαλα: On line πλατφόρμα για τα πρόσθετα τετραγωνικά των καταστημάτων

Δ. Τρικκαίων: On line πλατφόρμα για τα πρόσθετα τετραγωνικά των καταστημάτων

Ειδική πλατφόρμα αιτήσεων για τους καταστηματάρχες και τα τετραγωνικά που θα ζητούν για τα τραπεζοκαθίσματα με βάση τον νέο νόμο, δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων.

Υλοποιώντας άμεσα τη σχετική διάταξη, η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους επιχειρηματίες εστίασης και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, να δηλώσουν τα τετραγωνικά που επιθυμούν να καταλάβουν, χωρίς να μεταβαίνουν στο Δημαρχείο.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύχρηστη (απλώς συμπληρώνει ο καθένας τα στοιχεία της επιχείρησής του και τα τετραγωνικά που επιθυμεί, στο σημείο που επιθυμεί) και ταυτόχρονα αποσυμφορεί τις δημοτικές υπηρεσίες από συνωστισμό.

Η σχετική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://forms.gle/Uz77onyehUY3Jvcy7 και εξυπηρετεί και έναν δεύτερο σκοπό. Τη δήλωση τετραγωνικών για τραπεζοκαθίσματα από όσους δεν είχαν υποβάλλει σχετική δήλωση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, πριν την έλευση της πανδημίας.

Αμέσως μετά τη συμπλήρωση της φόρμας, η αρμόδια υπηρεσία θα αναλάβει να ελέγξει τις αιτήσεις.

Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει τους καταστηματάρχες ότι θα γίνει αυτοψία για κάθε ένα κατάστημα χωριστά, ενώ θα πρέπει και οι ίδιοι από τη Δευτέρα να έχουν προετοιμάσει τα τραπεζοκαθίσματα στα καταστήματά τους, βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος.




Total
0
Shares
Previous Article
Διαδικτυακή Συνάντηση Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Διαδικτυακή Συνάντηση Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Next Article
Κωτσός έμποροι 3

Συναντήσεις Γ. Κωτσού με Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας και Κτηνοτρόφους Παλαμά