Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα BC Aries: Επιστροφή Μανωλόπουλου – Εισιτήρια με Κολοσσό

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες των Τρικάλων BC Aries καθώς το Σάββατο υποδέχονται τον Κολοσσό σε ένα καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι.

Από την Παρασκευή που επέστρεψαν από το τριήμερο ρεπό το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάθε μέρα προπονήσεις ενώ το Σάββατο η ομάδα συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Γιάννης Καστρίτης με ικανοποίηση είδε σήμερα να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού ενώ αντιθέτως δεν προπονήθηκαν οι Πουλιανίτης και Καραθανάσης που είναι ασθενείς.

(*) Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου. Η Γενική τιμή εισόδου είναι 10 € ενώ για φοιτητές, μαθητές, άνεργους, στρατιώτες και ΑΜΕΑ η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 € με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας. Επίσης συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του Β’ Γύρου με δώρο και το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Κολοσσό  με τιμές που ξεκινούν από 50 €.

Η διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων αλλά και των διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα (Τηλ. 2431 101855) και από το www.viva.gr.




Total
0
Shares
Previous Article

2017 - Τι περιμένουμε την Νέα Χρονιά;

Next Article

2017: Ευχές από ξωτικά και πειρατές!