Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα BC Aries: Διαρκείας Β’ Γύρου με δώρο τον Κόροιβο

Στην διάθεση των Τρικαλινών φιλάθλων είναι τα εισιτήρια διαρκείας του Β’ Γύρου στην μισή τιμή σε σχέση με τις αρχικές τιμές. Προμηθευτείτε μέχρι το Σάββατο το εισιτήριο διαρκείας σας και κερδίστε και το παιχνίδι με τον Κόροιβο το οποίο είναι το τελευταίο του πρώτου γύρου.

Τα παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε είναι με Κόροιβο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη, Πανιώνιο, ΓΣ Φαρος Λάρισας και Κολοσσό.

Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί).

Τέλος η ΚΑΕ προσφέρει και εταιρικά πακέτα διαρκείας σε πολύ προσιτή τιμή ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις και να στηρίξουν την ομάδα αλλά και να προσφέρουν την δυνατότητα σε εργαζόμενους και πελάτες να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια της Basket League.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και  ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου) και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr.

Τα εισιτήρια με Κόροιβο

Κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο (ώρα έναρξης: 18.30). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 € και 10 €.

trikala bc aries eisitiria diarkeias




Total
0
Shares
Previous Article

Κτηνοτροφία και δυνατότητες βελτίωσης της αξίας των προϊόντων της

Next Article

Ζητείται υπάλληλος στο Fast Food Πιτσαρία Καπιτώλιο στο Μουζάκι

Related Posts