Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα BC Aries – Αρης 78-62 – Συνέντευξη Τύπου

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαμε πολλά προβλήματα με το χιόνι τις τελευταίες μέρες και είχαμε προετοιμασία μετ’ εμποδίων. Είπαμε πως έπρεπε να δώσουμε και την καρδιά μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής, όλη η νίκη, όλο το μερίδιο τους ανήκει, πολλά συγχαρητήρια, Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ωριμότητα, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να συνεχίσουμε μα κάνουμε το ίδιο. Μένει ένας ολόκληρος γύρος, οι απαιτήσεις σε δουλειά αυξάνονται. Να είμαστε υγιείς με την ίδια προσήλωση για να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλή συνέχεια στον Άρη και συγχαρητήρια για την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος».

Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης (Τρίκαλα BC Aries): «Πιστεύω πως παίξαμε καλά, βάλαμε ενέργεια για να κερδίσουμε, αλλά μπορούμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερη ενέργεια, πρέπει να κερδίσουμε και το Σάββατο στον Απόλλωνα. Αφιερώνουμε την νίκη στον Απόστολο και Παναγιώτη Μπραχάλα.

Δημήτρης Πρίφτης (Άρης): «Καταρχήν συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που έπαιξαν πολύ καλά. Για μας δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω. Η λέξη ντροπή δεν αντιπροσωπεύει αυτό που εγώ αισθάνομαι… Δεν έχω να πω πολλά. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι φανερό. Δεν έχουμε ενέργεια και ένταση, δεν έχουμε το μυαλό μας σε αυτό που πρέπει να κάνουμε… Τώρα να πω αυτές τις βλακείες ότι αναλαμβάνω την ευθύνη, εννοείται ότι συμβαίνει αυτό. Εγώ είμαι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει, αλλά πρέπει να γίνουν όλοι υπεύθυνοι. Έχω καλύψει τους πάντες, όλους τους παίκτες και φέτος και πέρσι και πρόπερσι. Το στοιχείο της συνυπευθυνότητας είναι απαραίτητη προϋπόθεση σε ότι είναι ομαδικό. Δεν το έχουμε αυτό. Αγωνιστικά υπάρχουν 100 θεματα να πουμε, αλλά αν δεν έχουμε ενέργεια, συγκέντρωση και υπευθυνότητα…”.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Άρης): «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Πήραμε ένα μάθημα ηχηρό από το παιχνίδι.  Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τον ημιτελικό όπου  δεν έχουμε παρουσιαστεί. Ότι και να πούμε έχει  πολύ λίγη σημασία, μπαίνεις μέσα σε αυτά τα παιχνίδια και σέβεσαι πρώτα  τον εαυτό σου και την δουλειά σου,  είναι παιχνίδι που πρέπει να αποδείξεις. Δυστυχώς και εγώ  προσωπικά και όλοι εμφανιστήκαμε ή μάλλον δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο,  δεν είναι εικόνα αυτή.  Να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω γιατί αν νομίζουμε ότι τέλειωσαν όλο καθώς  προκριθήκαμε σε ένα τελικό κυπέλλου ξεγελαστήκαμε»




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται την Κυριακή τη φιλόδοξη και ισχυρή Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Next Article

Νικητής ο Γ.Σ. Γόμφων στο ντέρμπι με την ΑΕΤ