Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Σύλληψη 59χρονου με ηρωΐνη και ναρκωτικά δισκία

Καρδίτσα: Σύλληψη 56χρονου με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός στα Τρίκαλα, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (114,3) γραμμάρια ηρωίνης, (115) ναρκωτικά δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο μαχαίρια 

Συνελήφθη τη Δευτέρα (02-10-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από το δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 59χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες ηρωίνης, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (114,3) γραμμαρίων,
  • (115) ναρκωτικά δισκία,
  • δύο μαχαίρια,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • σύνεργα κοπής ηρωίνης (2 σπάτουλες, 1 πλαστική βάση, 1 κόφτης) και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

narkotika trikala 2

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων ηρωίνης και κάνναβης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες τη Δευτέρα (02-10-2017) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Κυριακή (01-10-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κιλελέρ: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 22 και 25 ετών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (25/26-09-2017) στην Κοιλάδα, οι δύο δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία εικόνα της Παναγίας, επενδυμένη από χρυσό και ασήμι, μαζί με το μεταλλικό πλαίσιό της και διάφορα τάματα πιστών. Η εικόνα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα, χωρίς την επένδυσή της, το πλαίσιο και τα τάματα.

Ελασσόνα: Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη την Κυριακή (01-10-2017) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη την Κυριακή (01-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 31χρονος υπήκοος Γαλλίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με επεξεργασμένο καπνό, βάρους (127,4) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, η οποία κατασχέθηκε.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη την Κυριακή (01-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Ποτάμι για τις συνθήκες κράτησης και διαχείρισης μεταναστών στην Ελλάδα

Next Article

Ημερίδες για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο σε Πύλη και Καλαμπάκα