Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συνελήφθη 52χρονος με 2.242 γραμμάρια κάνναβης, έξι δενδρύλλια και μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (2.242) γραμμαρίων περίπου, έξι δενδρύλλια κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κυνηγετικό όπλο και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη σήμερα (29-10-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

 trikala_kanavi_1

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία και σε αποθήκη του 52χρονου, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

• αποξηραμένη κάνναβη σε διάφορες μορφές (κλώνοι, φύλλα, κορυφάδες, φούντες), συνολικού βάρους (1.321,8) γραμμαρίων,

• μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης,

• μία νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους (277) γραμμαρίων,

• μία ηλεκτρονική ζυγαριά,

• ένας τρίφτης κάνναβης,

• ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ,

• το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και

• ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν σε θαμνώδη έκταση της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,5) έως (3,6) μέτρα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

Από το χώρο καλλιέργειας των δενδρυλλίων κατασχέθηκαν επίσης ένα βαρέλι με κάνναβη, βάρους (920) γραμμαρίων και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

trikala_kanavi_3




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Συνελήφθη 45χρονος με πάνω από 2.400 γραμμάρια κάνναβης και δύο δενδρύλλια

Next Article

Εμπορικός Σύλλογος Μουζακίου: Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος Νοεμβρίου

Related Posts