Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συνελήφθη 30χρονος για κλοπή πορτοφολιού

Τρίκαλα

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (08-06-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε γραφείο φροντιστηρίου ξένων γλωσσών και αφαίρεσε πορτοφόλι 34χρονης ημεδαπής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ. Από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (19) ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορτιστής κινητού και μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε μόλις αγοράσει με αφαιρεθέντα χρήματα.

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης
Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-06-2016) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.


Λάρισα

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (08-06-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα (καφετέρια) ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του υπαλλήλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (125) ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Ιστορία Που Χάνεται !

Next Article

Δύο 4ημερες εκδρομές για το ΚΑΠΗ Μουζακίου στη Χαλκιδική

Related Posts