Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συνελήφθησαν με 14 δενδρύλλια και περίπου 3,5 κιλά κάνναβης

δύο αδέρφια ηλικίας 35 και 33 ετών για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης 

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε παρακείμενο οικόπεδο αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (14) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης και περίπου (3,5) κιλά κάνναβης 

Συνελήφθησαν, σήμερα (01-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 33 ετών, αδέρφια μεταξύ τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν σε παρακείμενο οικόπεδο των οικιών τους, ιδιοκτησίας τους, να καλλιεργούν (14) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (4,40) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (10) συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης και ημιαποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (3) κιλών και (395) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

trikala kannavi 1




Total
0
Shares
Previous Article

Έξω από τον κύκλο...

Next Article

Καρδίτσα: Σύλληψη 45χρονου για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη