Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρίκαλα: Συλληψη ανήλικης για κλοπή από κατάστημα ρούχων

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή

Συνελήφθη χθες (05-10-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία ανήλικη ημεδαπή, διότι μαζί με μία ακόμη 18χρονη ημεδαπή, εισήλθαν ως πελάτισσες σε κατάστημα ενδυμάτων και αφαίρεσαν διάφορα είδη ένδυσης. Κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο του καταστήματος και η ανήλικη συνελήφθη, ενώ η 18χρονη τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκα στη νόμιμη δικαιούχο.

Τρίκαλα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Λάρισα: Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (04-10-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 17, 37 και 45 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (1) μηνός και χρηματική ποινή (600) ευρώ, για κλοπή και παράβαση των νόμων περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και (10) ημερών.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και (11) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (7) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για  παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με συνολική ποινή φυλάκισης (1) ενός έτους και (8) μηνών καθώς και συνολική χρηματική ποινή (2.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05-10-2017) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (04-10-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης (3) ετών και (6) μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Επίσκεψη Φάμελλου στην ΠΑΔΥΘ

Next Article

Μαγνησία: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Related Posts