Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου – Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αιμοληψία

Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου - Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αιμοληψία

Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου – Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη αιμοληψία

 O Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 29-4-2020 διενήργησε την πρώτη  προγραμματισμένη για το 2020 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

Για τον σκοπό αυτό όπως πάντα έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις. Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα, και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού λίαν ικανοποιητική υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και την γύρω περιοχή, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας, και κυρίως γυναίκες, τους οποίους ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους.

Στην αιμοδοσία για μία ακόμη φορά το παρών έδωσαν άνδρες του Α.Τ. Μουζακίου δηλώνοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπό μας, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” κ. Λ. Γιώτης, ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητάς μας κ. Π. Κωστόπουλος και η εκπρόσωπος του Συλλόγου “Φίλοι των ζώων Μουζακίου” κα Λένα Κωστοπούλου τους οποίους ο Σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια.

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Κ. Αθανασίου, την προϊσταμένη κ. Ρίτσα Τσαρούχα και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν για την ομαλή λειτουργία του.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι «δανείστηκαν» αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ «Ο  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης




Total
0
Shares
Previous Article
aleksakos fotis dimarxos

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας και οι υποχρεώσεις της κυβέρνησης

Next Article
ergatiko kentro trikalon

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Τρικάλων συμμετέχει στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 1η Μαΐου 2020