Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα όταν το θέλεις πάρα πολύ !!!

 

Η αγάπη της Φανουρίας (ενός υπέροχου ανθρώπου που είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι από την γέννησή της και περιθάλπεται στο ΚΕΠΕΠ Καρδίτσας) για τον κο Λευτέρη Πανταζή ήταν και είναι ένα με εκείνη !!! Η γνωριμία της κας Καραπαναγιώτη μαζί της γέννησε και την επιθυμία να τον ακούσει, αφού η κα Μαρία της υποσχέθηκε ότι θα τον έβρισκε για να μιλήσει μαζί του…

Κάπου το 2009 μέσω της κας Ζωής Νταρακλίτσα βρέθηκε το τηλέφωνό του αγαπημένου της τραγουδιστή και ξεκίνησε μια τηλεφωνική επαφή μέσω της κας Μαρίας και μια συνομιλία μαζί του και προς τιμή του ο κος Πανταζής πρόσφερε την χαρά της συνομιλίας μαζί του. Όμως το ισχυρό όνειρο της Φανουρίας, η συνεχής επιμονή της κας Καραπαναγιώτη και η ανταπόκριση του κου Πανταζή έφεραν την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου: να την επισκεφθεί !!!!!

Τα μάτια της Φανουρίας έλαμψαν και τα χείλη της κρεμάστηκαν από εκείνον…

Η καρδιά της χτυπούσε μόνο γι’ αυτή τη στιγμή… Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε…

Και σε εκείνον και στο νοσηλευτικό προσωπικό που γνώριζε χρόνια την αδυναμία της. Μιλούσαν για ένα μικρό ‘θαύμα’ και ευχαριστούσαν την κα Μαρία που πραγματοποιούσε την ευχή και τον εξαίρετο καλλιτέχνη, που έδωσε ανείπωτη χαρά σε έναν άνθρωπο, που κοιμάται και ξυπνάει με το όνομα του και την φωτογραφία του!!! και ένα ισχυρό θέλω να τον ΔΕΙ από κοντά !!!

Ο αγαπητός καλλιτέχνης προσέφερε την αγάπη του και στα άλλα παιδιά του ιδρύματος καθώς και τις ευχές του στο νοσηλευτικό προσωπικό αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι το μοναδικό μας χαρακτηριστικό που όλοι μας δεν πρέπει να χάσουμε !!!

Η Φανουρία ενέπνευσε με την πίστη της την κα Καραπαναγιώτη να επιμείνει να συναντηθεί με τον αγαπημένο της κο Πανταζή και η αποδοχή της πραγματοποίησης του ονείρου της από εκείνον μας δίνει δύναμη να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο !!!

lefterispantaziskarditsakepep3

lefterispantaziskarditsakepep4




Total
0
Shares
Previous Article

Β. Τσιάκος: Να σταματήσει αμέσως η εκταμίευση νερών από τη Λίμνη Πλαστήρα

Next Article

Ντεμαράζ με… 4Χ4 για ΑΣΚαρδίτσας