Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετείχε στο 17ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των «Φίλων του Παιδιού» 

Τη στήριξή του στο σωματείο «Φίλοι του Παιδιού» προσέφερε το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετέχοντας στο φιλανθρωπικό 17ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που πραγματοποίησε το σωματείο στις 26-27 Νοεμβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace, στην Αθήνα.

Το νερό Θεόνη δρόσισε τους εκατοντάδες επισκέπτες του φιλανθρωπικού bazaar, στηρίζοντας το στόχο των «Φίλων του Παιδιού» για συγκέντρωση εσόδων, τα οποία θα διατεθούν προς την κάλυψη αναγκών του παιδικού σταθμού του σωματείου και την ενίσχυση της αποστολής του. Το διήμερο bazaar, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, περιλάμβανε μία μεγάλη ποικιλία από πάγκους με ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα και λιχουδιές από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πλαισιώθηκε από μουσικές και  ψυχαγωγία, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου και στήριξαν το πολύτιμο έργο του.

filoi-paidiou-1

filoi-paidiou-2


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη, στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Εικαστική έκθεση της Λίας Καδέρογλου στο Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Next Article

Διανομή φρούτων στο Μουζάκι