Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στη διεθνή έκθεση Gulfood

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετείχε από τις 26 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Φιλοξενίας Gulfood που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και εκπροσώπους από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κλάδους της αγοράς.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νερό Θεόνη, που διέθετε το δικό του περίπτερο στην έκθεση (HALL Z5-E18), και να δοκιμάσουν το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο, καθώς και να ενημερωθούν για τις διεθνείς διακρίσεις που έχει αποσπάσει, την πρόσφατη είσοδό του στην αγορά της Νοτίου Αφρικής αλλά και τα επόμενα επενδυτικά πλάνα της εταιρίας.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι ένα νερό μοναδικού γευστικού χαρακτήρα που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης. 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στη διεθνή έκθεση Gulfood


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στη διεθνή έκθεση Gulfood




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Χρήστος Νάκος νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης

Next Article

Υγεία: Το πάλλαι ποτέ υπέρτατο αγαθό

Related Posts