Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αποσπά ξανά το χρυσό βραβείο DLG

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το χρυσό βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό ποιότητας DLG, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Φρανκφούρτη και αναδεικνύει προϊόντα με υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά μέσα από πολύ αυστηρά κριτήρια, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ανώτερη γεύση του.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την ενδέκατη συνολικά για το νερό Θεόνη μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια και επισφραγίζει την θέση του ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά της διεθνούς αγοράς.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι ένα νερό μοναδικής γευστικής ανωτερότητας που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη αποσπά ξανά το χρυσό βραβείο DLG

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση "Karditsa Restart - Κάνε την Ιδέα Σου, Πράξη!"

Next Article

Άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων στην Νίκαια