Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ χορηγός στη 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ με γνώμονα τη φιλοσοφία υποστήριξης δράσεων για το περιβάλλον είναι ο κεντρικός χορηγός της 17ης Οικολογικής Γιορτής, η διοργάνωση της οποίας αποτελεί μια εξαιρετική ενέργεια ανάδειξης φιλοπεριβαλλοντικών πρακτικών και ενεργοποίησης της συλλογικότητας ως προς τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ΘΕΟΝΗ, από την αρχή της λειτουργίας της επέδειξε με συστηματικό τρόπο τον σεβασμό της προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον θέτοντας ως βασική παράμετρο λειτουργίας της, την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος. Γι’ αυτό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό ελληνικό νερό με 13 διεθνείς βραβεύσεις Ποιότητας.

Στο νερό Θεόνη εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών. Ακολουθούμε πλήρως πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας με στόχο να ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και τηρούμε απαρέγκλιτα την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό αναγνωρίζεται και από τους καταναλωτές μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι στις μέρες μας είναι πλέον ενημερωμένοι και δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην οικολογική συνείδηση της εταιρίας μας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εμφιαλωτηρίου μας, ίσως του πλέον σύγχρονου στον ελληνικό χώρο, επιλέχθηκε με αυστηρά κριτήρια και ανώτατες προδιαγραφές. O αρχιτεκτονικός και λειτουργικός σχεδιασμός της μονάδας είναι πλήρως εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον.

Βασική επιδίωξή μας είναι να επενδύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και την επίτευξη της αειφορίας, ώστε οι γενιές του σήμερα και του αύριο να μπορούν να απολαμβάνουν τα πολύτιμα δώρα που μας προσφέρει η φύση.

Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε περιβαλλοντικές πρακτικές  υγιούς ανάπτυξης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη μεγάλη Οικολογική Γιορτή και τη στηρίζουμε έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια!

Καρδίτσα, 22 Σεπτεμβρίου 2017




Total
0
Shares
Previous Article

Τετραήμερη εκδρομή στο Τουριστικό Συγκρότημα «ΣΙΘΩΝ»

Next Article

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Ζιάκας σε ηλικία 82 ετών