Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Φίλιππο Βέροιας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Κ. στο νέο κλειστό

ask ksd basket Karditsa1 slide

Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη ο Α.Σ.Κ.

Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, το Φίλιππο Βέροιας. Μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η ομάδα θέλει να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας και να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε ένα έμπειρο και συμπαγές σύνολο. Η ομάδα της Ημαθίας, αγωνίζεται για την αποφυγή των πλέι άουτ παραμονής, έχει καταφέρει να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, παρά το γεγονός ότι ήταν η τελευταία ομάδα που πήρε το εισιτήριο ανόδου από τη Β’ Εθνική. Ο προπονητής της, Δημήτρης Γκίμας είναι η ζωντανή ιστορία του Φίλιππου, ενώ από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο πολύπειρος Ευθύμης Κοθράς, ο σκόρερ Ελευθεριάδης και ο Σέρβος Ντρεκάλοβατς. Το κύριο χαρακτηριστικό όμως για το Φίλιππο, είναι η ομοιογένεια και η αποφασιστικότητα, στοιχεία που ο Α.Σ.Κ. θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον αγώνα του Σαββάτου.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη στήριξη και το χειροκρότημα των φιλάθλων, που είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Γι’ αυτό και τόσο η διοίκηση όσο και η ομάδα, απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν δίπλα της και να τη στηρίξουν.

Το παιχνίδι Α.Σ.Καρδίτσας KSD – Φίλιππος Βέροιας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με διαιτητές τους κ.κ. Μπήτη, Λόρτο και Αγραφιώτη.

Τι δήλωσαν για το ματς Κ.Κομποδιέτας και Π.Ερμείδης

Όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους, ο προπονητής Κώστας Κομποδιέτας αλλά και ο αθλητής Παναγιώτης Ερμείδης, το παιχνίδι είναι ένας τελικός για την ομάδα, η οποία είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του αγώνα.

Κώστας Κομποδιέτας: «Στο προηγούμενο παιχνίδι στο Μεσολόγγι απέναντι στον πρωτοπόρο, στο πρώτο ημίχρονο δεν δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε, όμως στην επανάληψη καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Κρατούμε την εμφάνιση του δεύτερου μέρους και προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς με το Φίλιππο Βέροιας, που είναι τελικός, όπως και όλοι οι αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Δουλέψαμε αρκετά στη διάρκεια της εβδομάδας, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών και περιμένουμε από τον κόσμο ακόμη μεγαλύτερη στήριξη».

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Ερμείδης είπε: «Προερχόμαστε από κακές ήττες και πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να σηκώσουμε κεφάλι. Προπονούμαστε όλη την εβδομάδα καλά με την καθοδήγηση των προπονητών μας και απέναντι στο Φίλιππο πρέπει να δείξουμε τη θέληση και το πάθος που χρειάζεται και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη».

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη το ματς

Στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιοχή μας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης θα βρεθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Α.Σ.Κ. απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας.




Total
0
Shares
Previous Article
avgenakis Karditsa slide

Επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη στην Καρδίτσα

Next Article
sbeth seminario

ΣΘΕΒ: Εκπαίδευση στελεχών για το Ψηφιακό Marketing