Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Υπουργείο Πολιτισμού στηρίζει το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

 

Ο Διευθυντής του Γραφείου της Υπουργού Πολιτισμού κ. Βαγγέλης Πολίτης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Μανώλη Στεργιόπουλο παρουσία της βουλευτού Καρδίτσας κ. Παναγιώτας Βράντζα και σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού.

Αντικείμενο της συζήτησης, η οποία έγινε σε πολύ θετικό κλίμα ήταν η διοργάνωση του 34ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 18 Μαρτίου 2018.

Ο κ. Στεργιόπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στην πορεία προετοιμασίας της διοργάνωσης και στους στόχους της και ζήτησε την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα του Φεστιβάλ και να καταρτιστεί έτσι ένα πρόγραμμα αντάξιο τόσο του κύρους του θεσμού όσο και των προσδοκιών του κοινού.

Ο κ. Πολίτης, έκανε λόγο για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση την οποία το Υπουργείο έχει τη βούληση να στηρίξει ενεργά και ουσιαστικά για ακόμη μια φορά.

Ειδικότερα, ο κ. Πολίτης διαβεβαίωσε αφενός μεν πως το Υπουργείο θα θέσει υπό την αιγίδα του το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας αφετέρου δε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος που έχει υποβληθεί αναφορικά με τη χρηματοδότησή του.

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανταποκρίθηκε θετικά στα αιτήματα της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτόν την καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία τρία χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το 34ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισας και ΕΡΤ Βόλου.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ιεζεκιήλ 34 (4ος όροφος), Τ.Κ. 43132
Τηλ. 24410-72347 / Fax. 24410-27190
SITE: www.enpolis.gr / email: enpolisk@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article

Χόρεψαν οι Τρίτεκνοι της Καρδίτσας

Next Article

Διημερίδα: «Η στήριξη εφημερίδων και περιοδικών στην εποχή της κρίσης»