Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το τάμα από την Κύπρο και η Βοήθεια της Παναγίας Βασίλισσας!

Το τάμα από την Κύπρο και η Βοήθεια της Παναγίας Βασίλισσας!

 

Ένα νέο τάμα, το δάκρυ της Παναγίας, κοσμεί την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας στην Καρδίτσα, το οποίο προσέφερε η Κα Ελένη από την Κύπρο, η οποία έκανε το μεγάλο ταξίδι για να ευχαριστήσει και να εκπληρώσει το τάμα που έκανε στην Παναγία Βασίλισσα, όπως μας είπε, νιώθοντας έκδηλη την αγάπη και την ευγνωμοσύνη για την άμεση ανταπόκριση της Παναγίας Βασίλισσας στο αίτημά της.

Η κα Ελένη είχε έντονο πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα οι πόνοι να αυξάνονται με τα χρόνια και να υποφέρει διαρκώς, μειώνοντας σημαντικά τις δραστηριότητες. Μιλώντας με τον θεράποντα Ιατρό, η εγχείριση και η αποκατάσταση του σπονδύλου ήταν ένα αδιέξοδο. Το καλοκαίρι εγχειρίστηκε στην Κύπρο και σύμφωνα με τους γιατρούς όλα πήγαν καλά. Ο έντονος πόνος εξαφανίστηκε και ο εφιάλτης που ζούσε έμοιαζε να είχε εξαφανιστεί. Τον Αύγουστο, μετά από ένα μήνα της επέμβασης, ο πόνος επανήλθε και φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την εγχείριση. Εκείνη την περίοδο, που ήταν ο μήνας της Παναγίας και εόρταζε η Παναγία Βασίλισσα, διάβασε για την εικόνα και τα πολλά θαύματα, και έμεινε έκθαμβη με το θαύμα που έζησαν τέσσερις οικογένειες από την Κύπρο, και την βοήθεια της Παναγίας Βασίλισσας στην βαρύτατη ασθένεια του Καρκίνου, και την μετάβασή τους στην Ελλάδα προκειμένου να ευχαριστήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας. Η καρδιά της γέμισε με χαρά, με εμπιστοσύνη και ελπίδα ότι η Κυρία Θεοτόκος που σπλαχνίζεται τόσους ανθρώπους, άκουσε και τις προσευχές τόσων Κυπρίων αδελφών της, και η πίστη της ότι θα ακούσει και την δική της προσευχή, να πάρει τους πόνους, να αποκαταστήσει την υγεία της, για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της, ήταν τόσο μεγάλη όπου εξέφρασε την επιθυμία, ως αντίλυτρο, να έλθει να την προσκυνήσει στο σπίτι Της.

Έτσι κι έγινε… την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2019 ήρθε από την Κύπρο με τους συγγενείς της, και προσήλθαν με δάκρυα στα μάτια στους Αγίους Αναργύρους να ευχαριστήσουν την Παναγία Βασίλισσα για την άμεση ανταπόκριση στην ικεσία και προσευχή της, αφήνοντας στο Άγιο Εικόνισμά Της ένα χρυσό κόσμημα, το δάκρυ της Παναγίας, για να θυμίζει το θαύμα.

panagiavasilissatama1

panagiavasilissatama3

panagiavasilissatama4

panagiavasilissatama6

panagiavasilissa




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΚΑ: Υποβολή προσφοράς για αναλώσιμα γραφείου-γραφικής ύλης

Next Article
Σεμινάριο Body Music και μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική

Σεμινάριο Body Music και μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”