Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Σάββατο 2 Μαρτίου ο ετήσιος χορός του Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών της Αθήνας “Ο ΓΟΜΦΕΥΣ”

 

Αγαπητές Συμπατριώτισσες,

Αγαπητοί Συμπατριώτες, 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας εύχεται το 2019 να είναι μια χρονιά με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ και ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα ο χορός μας να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 9 μ.μ. στο «Maison», πρώην MOSTROU, Μνησικλέους 22, Πλάκα, Αθήνα (τηλ. 2103235318), πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Μοναστηράκι και Μετρό Στάση Μοναστηράκι. Επίσης υπάρχουν πλησίον του κέντρου ιδιωτικά parking για εξυπηρέτηση των μελών μας.

Το κόστος της πρόσκλησης είναι 20 Ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού: Ανά δύο άτομα μία σαλάτα Λόλα με μαρούλι, ντοματίνια, βαλσάμικο και μέλι, Ορεκτικά: α) Μανιτάρια σωτέ, β) Φέτα τυλιχτή με μέλι και σουσάμι και γ) Στικς τηγανητά κολοκυθάκια και μελιτζάνες. Κυρίως πιάτο κατ’ επιλογήν: α) Μπιφτέκι με πατάτες τηγανητές και ρύζι, β) Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο με πατάτες και ρύζι και γ) Μπριζόλα χοιρινή με πατάτες και ρύζι. Απεριόριστη ποσότητα κρασιού, λευκό-κόκκινο-ροζέ και αναψυκτικών και στο τέλος για επιδόρπιο: γλυκό σοκολατόπιτα.

Θα διασκεδάσουμε με την αξιόλογη καλλιτέχνη Νάντια Καραγιάννη και τους συνεργάτες της με πλούσιο καλλιτεχνικό, λαϊκό, δημοτικό και χορευτικό πρόγραμμα. Την εκδήλωσή μας αυτή θα τιμήσει και ο συμπατριώτης μας Βασίλης Κωσταρέλος με γνήσια δημοτικά τραγούδια της παράδοσής μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί πλούσια λαχειοφόρος αγορά για την επιτυχία της οποίας σας παρακαλούμε να προσφέρετε είδη της επιχείρησής σας.

Η μαζική προσέλευσή σας, ιδιαίτερα νέων μελών, θα συμβάλει στην επιτυχία της εκδήλωσης και θα δώσει νέα δυναμική στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι θα διατεθεί πούλμαν από Μουζάκι προς Αθήνα και Αθήνα προς Μουζάκι με την ευγενική χορηγία του συμπατριώτη μας Γεωργίου Παπαστεργίου του Αποστόλου για την προσέλευση των συμπατριωτών μας στην εκδήλωσή μας.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας:

Ολυμπία Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος, τηλ. 6977017359

Ζωή Κρύου, Γραμματέας, τηλ. 6977580553

Ελένη Μαντέλλου, Ταμίας, τηλ. 6974247680

Εκ των προτέρων σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας και σας ευχόμαστε

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!! ΣΤΟ

maison

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΓΟΜΦΕΥΣ”

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΩΗ ΚΡΥΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article
favourite lanthimos

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article
Πενθήμερο εκδηλώσεων στα Τρίκαλα

Πενθήμερο εκδηλώσεων στα Τρίκαλα

Related Posts