Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου ο χειμερινός χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

afisa xorou Oksias 2020 slide

 Τις εντυπώσεις φιλοδοξεί να κλέψει για μια, ακόμα, φορά  ο Λοαγραφικός – Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», με τον ετήσιο χειμερινό του χορό, που διοργανώνει στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ» (2ο χιλ. Μουζακίου – Μαυροματίου) το βράδυ του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου 2020.

 Τα μέλη του ανανεωμένου Διοικητικού Συμβουλίου εμφανίζονται αισιόδοξα, βασιζόμενοι τόσο στην παράδοση των επιτυχημένων εκδηλώσεων του Συλλόγου όλα τα προηγούμενα χρόνια όσο και στην προσπάθεια που οι ίδιοι κατέβαλαν μέχρι τώρα και θα συνεχίσουν να καταβάλουν μέχρι τη τελευταία στιγμή για την άψογη οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.

 Και η προσπάθειά τους αυτή ενισχύεται και από την επιλογή τους στους καλλιτέχνες, που απαρτίζουν την ορχήστρα της βραδιάς (με τη Διαλεχτή και το Στέλιο Ευαγγελάκη στο τραγούδι, τους Δημήτρη Λαμπάκη και το Δημήτρη Καραβίδα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, κ.λ.π.) και η οποία μπορεί να συνδυάσει το νεανικό ενθουσιασμό με την εμπειρία και να εγγυηθεί τη διασκέδαση κάθε ηλικίας, σε συνδυασμό με τον απαιτούμενο σεβασμό στην παράδοση του τόπου.

 Η τιμή της κάρτας εισόδου ορίστηκε στα δεκαπέντε (15) ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστη κατανάλωση ποτού και αναψυκτικών. Για τα παιδιά η είσοδος καθορίσθηκε στα δέκα (10) ευρώ με φαγητό και ποτό (ή δωρεάν χωρίς φαγητό, κ.λ.π.).

 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 09:00 το βράδυ.

     Σας περιμένουμε!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο





Total
0
Shares
Previous Article
kotsos sidirodromon kopi pitas

Στην κοπή πίτας των Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας παρευρέθηκε ο βουλευτής Γ. Κωτσός

Next Article
Tsiakos apostratoi Karditsa

Συνάντηση των Αποστράτων Αστυνομικών με το Δήμαρχο Καρδίτσας