Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι γεγονός

.

«ΚΑΡΔΙΑ Coin – Το νόμισμα με το οποίο μοιράζεις ΑΓΑΠΗ»

Διανύουμε πλέον την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και ενώ δε θα προλάβει να τελειώσει, ήδη προμηνύεται η επόμενη εφόσον και οι νέες τεχνολογίες χρειάζονται όλο και πιο ελάχιστο χρονικό διάστημα για να διεισδύσουν στην καθημερινότητά μας.

Οι ίδιες τεχνολογίες ενώ ωφελούν την ανθρωπότητα και προσφέρουν στην κοινωνία παρουσιάζουν σίγουρα και μια δεύτερη όψη. Κρύβουν άμεσα ή έμμεσα κινδύνους που άλλοτε έχουν αστραπιαίο αντίκτυπο και άλλοτε εμφανίζουν μακροχρόνιες επιδράσεις. Το Bitcoin (εικονικό παγκόσμιο νόμισμα) αποτελεί σίγουρα ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα με ραγδαία αύξηση της αξίας του, το οποίο παρόλο που δεν είναι ακόμα και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσει πολύ ισχυρά και έντονα τον μελλοντικό τρόπο συναλλαγών.

Το Bitcoin, πρωτοεμφανίστηκε πριν περίπου δέκα χρόνια, αμέσως μετά το οικονομικό «crash» στις ΗΠΑ και βασίζεται σε ένα πολύ έξυπνο κρυπτογραφικό σύστημα (Blockchain), που δύσκολα μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί. Το νέο ψηφιακό νόμισμα θα αντικαταστήσει σταδιακά τα υπάρχοντα νομίσματα και θα αναβαθμίσει τις αγοραπωλησίες, οι οποίες θα βασίζονται σε ένα ψηφιακό σύστημα εμπιστοσύνης μιας και οι συναλλαγές δεν θα καταχωρούνται σε ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου αλλά η διεκπεραίωση θα μοιράζεται σε πολλούς χρήστες που θα συμμετέχουν στο τραπεζικό σύστημα.

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης επινοήθηκε λοιπόν για όλα τα μέλη της το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της Θεσσαλίας που το ονόμασε ΚΑΡΔΙΑ Coin. Είναι ένα εικονικό νόμισμα, με το οποίο δεν μπορείς να αγοράσεις υλικά αγαθά αλλά μπορείς να μοιράσεις και να πολλαπλασιάσεις ΑΓΑΠΗ σε όλο τον κόσμο, που τόσο την έχει ανάγκη σήμερα. Στις 14 Απριλίου 2018 που θα διοργανωθεί το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης και θα δοθεί σε κάθε επισκέπτη και από ένα Θεσσαλικό KΑΡΔΙΑ Coin! Σας περιμένουμε !!!!!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Διαμαντής Γκίκας

Ο Α’  Γραμματέας: Άγγελος Βόμπρας




Total
0
Shares
Previous Article

Σήμερα οι Τελικοί του 2ου Πασχαλινού Κυπέλλου Αγάπης στο Μουζάκι

Next Article

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – 33 τμήμ. και 8 σχολές σε 5 πόλεις