Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων του Λαογρ. Αρχ. και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δράσεων του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς για το καλοκαίρι 2017

     Από το Σύλλογο ανακοινώνεται ότι το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για το καλοκαίρι 2017 έχει ως εξής :

  • θεατρική παράσταση, το βράδυ του Σαββάτου, 12 Αυγούστου, στο χώρο της Αγίας Κυριακής Οξυάς από τη «Θεατρική Σκηνή» του Αντώνη Νικολάου, που θα παρουσιάσει την κωμωδία «η γιαγιά…..ξαναπαντρεύεται!!!», του Αντώνη Νικολάου και η οποία αναμένεται να σκορπίσει άφθονο γέλιο. Η παράσταση διοργανώνεται με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • περίπατος στη φύση και στο βουνό της Καράβας, την Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, με διαδρομή που δε θα δημιουργεί κωλύματα σε κανέναν (μικρά παιδιά, κ.λ.π.) απ’ όσους θα ήθελαν ν’ ακολουθήσουν. Ώρα αναχώρησης η 07:30 από τη θέση «Βλαχογιάννη» ή η 07:00 από τη βρύση Ζέρφυ, στο κέντρο του χωριού μας. Συμμετοχή ανηλίκων με ευθύνη κηδεμόνων τους.
  • αναβίωση παλαιών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους αμέσως μετά το τέλος της πεζοπορίας, την Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, σε χώρο που θα καθορισθεί.
  • ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, 18 Αυγούστου 2017.
  • Συμμετοχή της ομάδας αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του Συλλόγου:
  • στην καθιερωμένη γιορτή αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού, που και φέτος θα λάβει χώρα στο Μορφοβούνι Καρδίτσας στις 11 Αυγούστου 2017,
  • στις εκδηλώσεις του Συλλόγου εν Θεσσαλία Οξυωτών, στη Νέα Αγχίαλο, στις 28 Αυγούστου 2017, μετά από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε.
  • στο 22ο Φεστιβάλ Λαϊκού Χορού στο Σούλι Αχαϊας στις 29 Αυγούστου 2017, μετά, επίσης, από σχετική πρόσκληση που δέχθηκε.

Θυμίζουμε πως έχει ήδη προηγηθεί η συμμετοχή της ομάδας στο 1ο αντάμωμα Αγραφιώτικων Χωριών (Μαυρομάτι Καρδίτσας) και στα Καραϊσκάκεια 2017 (Καρδίτσα), με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για το Σύλλογο.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση των μελών και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017.

Για τυχόν αλλαγές θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Από το ΔΣ του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article

Τέλος σεζόν για Τιτάνες Παλαμά και απολογισμός της χρονιάς

Next Article

Ο Κώστας Τσιάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM

Related Posts