Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη στηρίζει τις προσπάθειες για ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη είχε τη χαρά να υποστηρίξει το 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife 2016 για το διαδίκτυο, αναγνωρίζοντας την καίρια σημασία δράσεων για την καλύτερη κατανόηση και ορθότερη χρήση του Διαδικτύου στη ζωή μας, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθνισμού στο Διαδίκτυο και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στις 23-26 Ιουνίου 2016 στη λίμνη Πλαστήρα με χορηγό το νερό Θεόνη, και είχε ως κεντρικό θέμα την ομαλή ένταξη των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα μας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο με σκοπό την προσέγγιση του εθισμού στο διαδίκτυο, του ηλεκτρονικού εγκλήματος, των κοινωνικών προεκτάσεων και των επιπτώσεων στην υγεία της διαδικτυακής τεχνολογίας. Ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και το 1ο eLife kids Congress, όπου 400 μαθητές 11-13 ετών εκπαιδεύτηκαν στη θετική διαδικτυακή χρήση και συμπεριφορά.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Next Article

Συνελήφθησαν στα Φάρσαλα 5 άτομα για διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικά

Related Posts