Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη στηρίζει έμπρακτα την κοινότητα της Βατσουνιάς

Τη δέσμευσή της προς την κοινότητα της Βατσουνιάς επέδειξε έμπρακτα, και πάλι, η εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ, που διατηρεί τη μονάδα εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού “Θεόνη” σε μικρή απόσταση από το χωριό. Ευαισθητοποιημένη από το σοβαρό πρόβλημα του οδικού δικτύου από και προς το χωριό της Βατσουνιάς, η εταιρεία ανέλαβε το οικονομικό κόστος του έργου αποκατάστασης του συγκεκριμένου δρόμου, το οποίο πρόσφατα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους κατοίκους.

Ο δρόμος είχε υποστεί σημαντικές ζημιές λόγω μη συντήρησης αλλά και των βροχοπτώσεων του χειμώνα, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση των κατοίκων και τις δραστηριότητες των τοπικών επαγγελματιών, καθώς και σοβαρό κίνδυνο ατυχημάτων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο παρεμβάσεων του “Θεόνη” με σκοπό τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, το οποίο -μεταξύ άλλων- πριν σχεδόν ένα χρόνο είχε αναλάβει και την κατασκευή αγωγού ύδρευσης στην περιοχή, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης των κατοίκων στη νότια πλευρά του χωριού.


photo7-(2)

photo6-(2)

photo_9

photo_7

photo_4-(3)

photo_1-(3)


image002

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Το μπάσκετ της Καρδίτσας γιορτάζει

Next Article

Ανάβαση του Σ.Π.Ορ.Τ. στο Μιτσικέλι

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…