Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη εξασφαλίζει το νερό για μια τετραμελή οικογένεια για όλο το 2017!

Ο Μηνάς Στεφαξάκης είναι ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού που ανακοινώθηκε από το ειδησεογραφικό site Newsvoice.gr και ολοκληρώθηκε στις αρχές του Ιανουαρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μηνάς και η οικογένειά του, που κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας, κέρδισαν το νερό της χρονιάς από το αγαπημένο νερό Θεόνη. Ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος που αναδείχτηκε νικητής του διαγωνισμού αλλά και που θα απολαμβάνει αυτό το τόσο ξεχωριστό νερό όλη τη χρονιά! 

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη είναι ένα νερό μοναδικού γευστικού χαρακτήρα που αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ. από τις υπόγειες δεξαμενές της πηγής Γκούρας στην οροσειρά των Αγράφων και εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης.


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Με πίστη στις δυνάμεις του ο Α.Σ.Κ.

Next Article

Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Related Posts