Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη αποκτά παρουσία στη Νότια Αφρική

Με εξαγωγές σε μία ακόμη διεθνή αγορά ξεκινά τη νέα χρονιά το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, καθώς τα καταστήματα της Νοτίου Αφρικής υποδέχονται το ελληνικό νερό από τα όρη των Αγράφων με την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση.

Το νερό Θεόνη, που κυκλοφορεί μόλις από το 2013, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στις αγορές του εξωτερικού με παρουσία πλέον σε 18 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Έχοντας επιτύχει ήδη σημαντική διεθνή αναγνώριση με την κατάκτηση 10 κορυφαίων διακρίσεων για τα ιδιαίτερα ποιοτικά και γευστικά του χαρακτηριστικά, το νερό Θεόνη κερδίζει με ταχείς ρυθμούς την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

ca31310cd073814009509c189f70bbfe

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Βατσουνιά, στο νομό Καρδίτσας. Η ΑΗΒ Γκρουπ, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του νερού Θεόνη απευθείας από την πηγή της Γκούρας, που αναβλύζει σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων. Η νέα μονάδα ακολουθεί αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article

Παρασκευή Ντούρβα: Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία στο Δήμο Μουζακίου

Next Article

ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Τα κροκοδείλια δάκρυα του κ.Τσιάρα

Related Posts