Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει έμπρακτα την περιοχή της Βατσουνιάς

Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Θεόνη, AHB GROUP Α.Ε, έδειξε έμπρακτα τη την δέσμευσή της στην περιοχή της Βατσουνιάς, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της περιοχής.

Με δωρεά της AHB GROUP Α.Ε εγκαταστάθηκε στην κοινότητα της Βατσουνιάς, στον τομέα Συκιάς, αγωγός διανομής ύδρευσης, αντιμετωπίζοντας έτσι το μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής, που αμβλυνόταν σημαντικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το έργο αυτό ξεκίνησε πέρσι και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της εταιρείας που έχουν στόχο την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.

agogos-Vatsounia-2

agogos-Vatsounia-1

agogos-Vatsounia-3


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com


Logo-Theoni




Total
0
Shares
Previous Article

Στην Καισάρεια Κοζάνης ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός & Πολιτιστικός Σύλλογος της Οξυάς

Next Article

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων σχετικά με την εγκατάσταση ανεμολογικού ιστού στην Οξυά