Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Μουζάκι ο τελευταίος σταθμός της κοινής προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας

Το Μουζάκι αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της κοινής προεκλογικής εκστρατείας των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Καρδίτσας. Παρόντες κατά την εκει επισκεψή τους ήταν η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Σοφία Τόλια, και ο Δήμαρχος Μουζακίου κος. Γιώργος Κωτσός.

«Δεν πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας τον Ιανουάριο και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε στο 100%.», τόνισαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας.«Στις εκλογές της 25ης Ιανουάριου ο κ. Τσίπρας μας πούλησε ένα πολύ ωραίο παραμύθι, ένα όνειρο θερινής νυκτός, το οποίο ο ελληνικός λαός θα πληρώσει πολύ ακριβά με το 3ο Μνημόνιο, που ο ίδιος και ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος, υπέγραψαν.». Και συνέχισαν: «Μπορούμε να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία σε όλους αυτούς, που οκτώ ολόκληρους μήνες πειραματίστηκαν στην διακυβέρνηση της χώρας; Σε αυτούς, που, αντί να ολοκληρώσουν γρήγορα μια συμφέρουσα χρηματοδοτική συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο, καθυστερούσαν «δημιουργικά» την διαπραγμάτευση, συνομιλώντας μόνο με τις κομματικές τους συνιστώσες; Σε αυτούς, που στέρεψαν την αγορά από ρευστότητα, που έκλεισαν τις τράπεζες, που γύρισαν την οικονομία στα χρόνια της ύφεσης και των ελλειμμάτων».

Κατά την δική του τοποθέτηση μάλιστα ο υποψήφιος Βουλευτής και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Τσιάρας, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν την επόμενη Κυριακή στην κάλπη με στόχο η χώρα να αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση και να πορευθεί σε συνθήκες ομαλότητας.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει, διαχρονικά, πως ανταποκρίνεται υπεύθυνα στο ρόλο που της αναθέτουν οι πολίτες. Δεν παίζει με την πορεία και την προοπτική της πατρίδας και δεν εκβιάζει λύσεις που κομματικά τη βολεύουν, όπως συνεχώς πράττει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντίθετα, παραβλέποντας πολιτικές αντιθέσεις χρόνων, συνεργάστηκε δημιουργικά με άλλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και το ίδιο θα πράξει και τώρα, για το καλό της χώρας, για τη διασφάλιση της θέσης της στη Ζώνη του Ευρώ, για την ισότιμη συμμέτοχή της στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια ».Tsiaras Mouzaki




Total
0
Shares
Previous Article

Έκπτωση και στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ για τις εκλογές...

Next Article

Το δίλλημα των εκλογών