Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Μουζάκι έστειλε μήνυμα ΝΙΚΗΣ του Θανάση Καρύδα

moyzaki karydas thanasis 1

 

Σε μια μεγαλειώδη για τα δεδομένα του Μουζακίου ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, χθες 23/5, ο λαός του Μουζακίου μίλησε στέλνοντας μήνυμα ΝΙΚΗΣ σε όλο το Δήμο.

Από ότι λένε αυτοί που γνωρίζουν, ουδείς μέχρι σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος έκανε προεκλογική συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία, και η μόνη συγκέντρωση με την οποία μπορεί να συγκριθεί αυτή του Θανάση Καρύδα είναι συγκέντρωση της Έλενας Παπαρίζου που έγινε πριν από λίγες μέρες στον ίδιο χώρο.

Ο κ. Καρύδας σε μια μεστή και εμπεριστατωμένη ομιλία, παρά το αρχικό τρακ, έδωσε το στίγμα της πολιτικής του και της πρόθεσής του να εργασθεί σκληρά για να καλυτερεύσει η ζωή των συμπολιτών του.

Οι κύριοι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηρίξει την πολιτική του είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για ανάπτυξη με τις καλές υποδομές, το φιλικό επενδυτικό περιβάλλον, την κατασκευή του οδικού άξονα προς τη λίμνη Ν. Πλαστήρα, τη στήριξη του πρωτογενή τομέα, τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, και φυσικά την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα.

Τέλος ο κ Καρύδας παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Νέας Ελπίδας που αποτελείται από νέους ανθρώπους από όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής με όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Ο προεκλογικός αγώνας του Θανάση Καρύδα κλείνει σήμερα με τις ομιλίες του στο Φανάρι και τελευταία στον Ελληνόπυργο όπου αναμένεται να τύχει πάνδημης υποδοχής.

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

moyzaki karydas thanasis 5

moyzaki karydas thanasis 4

moyzaki karydas thanasis 3

moyzaki karydas thanasis 2

moyzaki karydas thanasis 1

ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ




Total
0
Shares
Previous Article
Αστέριος Βασιλάκος

Αστέριος Βασιλάκος: Ζητάμε καθαρή και ισχυρή εντολή

Next Article
rythmisi ofeilon

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Αργιθέας

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…