Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών “Η Καραγκούνα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Η οικογενειακή επιχείρηση παράγει με εκλεκτά και αγνά προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και τη γεύση τους

Το  εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών “Η Καραγκούνα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Σωτ. Μπακαλάκου και τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας κ. Κων. Ψημμένο.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη και τις δραστηριότητες,  τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές των τοπικών μεταποιητικών επιχειρήσεων και παράλληλα να αναδείξει και να προβάλλει εντός και εκτός Καρδίτσας το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας.

Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών “Η Καραγκούνα” του κ. Φωτ. Τυμπλαλέξη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Ταυρωπού 47 (κοντά στο Νοσοκομείο) με σύγχρονο εξοπλισμό παράγοντας με  αυστηρές προδιαγραφές, εκλεκτά και αγνά υλικά και με παραδοσιακές συνταγές ζυμαρικά που διακρίνονται για την ποιότητα και την γεύση τους:

Χυλοπίτες λαζάνια, χυλοπίτες κοφτές, κριθαράκι χωριάτικο, μακαρονάκι κοφτό, μπλιγούρι, τραχανά ξινό, τραχανά γλυκό, αστεράκι.

Όλα τα προϊόντα πωλούνται φρέσκα και συσκευασμένα, χονδρική και λιανική όλο το χρόνο από Δευτέρα έως και Σάββατο, 8.00 π.μ. έως 3.00, στο χώρο του εργαστηρίου, καθώς και σε μίνι μάρκετ.

Όποιος επιθυμεί μπορεί από 1η Ιουλίου έως και 10 Σεπτεμβρίου να φέρει στο εργαστήριο δικά του υλικά (αλεύρι, γάλα, αυγά) και να δει να παρασκευάζονται μπροστά του τα ζυμαρικά της προτίμησής του.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους υπεύθυνους της επιχείρησης για την πορεία της και υπογράμμισε οτι η  Δημοτική Αρχή επιδιώκει να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της στην μεγαλύτερη διείσδυση των τοπικών προϊόντων στα μεγάλα και μικρότερα σημεία πώλησης και την καλλιέργεια τοπικής καταναλωτικής συνείδησης, αναλαμβάνοντας σχετικές πρωτοβουλίες.




Total
0
Shares
Previous Article

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε τη “Φλόγα της Αγάπης”

Next Article

Πρεμιέρα με νίκη για την ΑΕ Μουζακίου - Αργιθέας