Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το ΕΠΑΜ για τους πλειστηριασμούς σε Βόλο και Λάρισα

απέτρεψε ακόμη μια φορά τη διαδικασία ξεπουλήματος περιουσίας

για τους πλειστηριασμούς της Τετάρτης 13-06-17 σε Βόλο και Λάρισα

Την Τετάρτη 13/9/17 για ακόμη μια φορά η Πρωτοβουλία Πολιτών κατά των πλειστηριασμών, παρά τα επεισόδια, απέτρεψε ακόμη μια φορά τη διαδικασία ξεπουλήματος περιουσίας συμπολιτών μας στο Ειρηνοδικείο Λάρισας.

Το ίδιο συνέβη και στο Ειρηνοδικείο του Βόλου από την «Κίνηση Πολιτών Μαγνησίας κατά των πλειστηριασμών, κατασχέσεων & εξώσεων» στην οποία και συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του του Ε.ΠΑ.Μ. στο Νομό Μαγνησίας.

Το ΕΠΑΜ από την αρχή πρωτοστατεί στις δράσεις των πολιτών πανελλήνια αλλά και στην Θεσσαλία με πολύ θετικά αποτελέσματα αφού οι δράσεις αυτές έχουν κατορθώσει να ανατρέψουν τους σχεδιασμούς όλων των κατοχικών έως τώρα κυβερνήσεων και των εντολοδόχων τους «θεσμών».

Τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από  10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.

Το Ε.ΠΑ.Μ. με τα μέλη και τους φίλους του, μαζί με άλλες συλλογικότητες  αλλά και με πολούς συμπολίτες μας θα συνεχίσει ν΄αγωνίζεται εναντίον της συμμορίας των τραπεζιτών και των δοσίλογων πολιτικών, για να προστατεύσει την περιουσία αλλά και την αξιοπρέπεια του Λαού μας ,στέλνοντας το μήνυμα της Ενότητας της Αλληλεγγύης αλλά και της Αντίστασης σε κάθε μορφή επιβουλής των Νέων Δυνάμεων Κατοχής της Πατρίδας μας μέχρι την Απελευθέρωσή της.

Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Το Ε ΠΑ Μ  έχει ήδη θέσει θέμα επιστροφής των  ακινήτων που θα εκπλειστηριασθούν ​στην διάρκεια της Ν​έ​ας Μνημονιακής ​Κατοχής και προειδοποιεί τα επίδοξα κοράκια ότι θα χάσουν τα λεφτά τους.

Το Ε.ΠΑ.Μ. πάντα πιστό στις αρχές του, έχει δεσμευτεί ότι ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα καταφέρει  με τον αγώνα του στα ειρηνοδικεία να προστατευτούν ΟΛΕΣ οι  περιουσίες του λαού μας, θα αποκαταστήσει τις παρανομίες των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ κυβερνήσεων από το 2010 και μετά, επιστρέφοντας τες  στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ιδιοκτήτες τους.

ΟΛΟΙ στα ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ για να μην επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Περιφέρεια Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

«Όταν το παρελθόν συναντάει το μέλλον…»

Next Article

Ερώτηση της βουλευτή Χρυσούλας Κατσαβριά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων