Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το «Δέντρο των Ευχών» φώτισε τις νεανικές ψυχές στο Μουζάκι

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου «Δέντρου των Ευχών», το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2017, στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου, δόθηκε η εκκίνηση των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Μουζακίου για το Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήταν μια ξεχωριστή, φαντασμαγορική βραδιά, η οποία θα μείνει σίγουρα για πολύ καιρό «ζωντανή» στη μνήμη των μικρών και μεγάλων που έσπευσαν να την βιώσουν και στάθηκαν τυχεροί, αφού τελικά απόλαυσαν μια πραγματικά παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Πολύχρωμα φωτάκια και βεγγαλικά, φώτισαν όχι μόνον τον χειμωνιάτικο ουρανό, αλλά και τις ψυχές των εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν ενεργά στο εορταστικό υπαίθριο μουσικό σόου της Φιλαρμονικής του Δήμου και της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου.

Τα κάλαντα είχαν φυσικά την τιμητική τους στην επιτυχημένη γιορτή, η οποία κορυφώθηκε με μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά από τον πάντα γελαστό Αη Βασίλη στους λιλιπούτιους Μουζακιώτες, αλλά και με την προσφορά σοκολατένιων και χριστουγεννιάτικων κερασμάτων από την βοηθό του.

Όσο για το «Δέντρο των Ευχών», μονοπώλησε για αρκετή ώρα το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς ο στολισμός του αφέθηκε κυρίως στην παιδική ευρηματικότητα και φαντασία. Τα απλωμένα του κλαδιά γέμισαν με ευχές πλαισιωμένες από όμορφα φαναράκια που πετάχτηκαν στον ουρανό, απλώνοντας την χαρούμενη αύρα του πνεύματος των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη.

Στην ανταπόκριση των δημοτών στο εορταστικό κάλεσμα του Δήμου, αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γιώργος Κωτσός λέγοντας τα εξής:

«Μέσα μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την κοινωνία μας, ο Δήμος Μουζακίου καταβάλλει προσπάθεια να προσφέρει στους δημότες του την ψυχαγωγία που αποζητά αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχουμε, εκπονήσαμε ένα πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων οι οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κοινού. Η έντονη παρουσία των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών στην σημερινή γιορτή, μας γεμίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία για την επιτυχημένη εξέλιξή τους το επόμενο διάστημα. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, στους ετεροδημότες, αλλά και στον κόσμο που θα επισκεφθεί την πόλη και τα χωριά μας, να γιορτάσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση της νέας χρονιάς, με οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία».

dentro mouzaki 2

dentro mouzaki 4

dentro mouzaki 3

dentro mouzaki 6 1

dentro mouzaki 1

dentro mouzaki 9

dentro mouzaki 8




Total
0
Shares
Previous Article

Ο ΣΠΟΡ Τρικάλων στο Αισθητικό Δάσος Γ. Καραϊσκάκη

Next Article

Παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Γ. Τρυφέρη «ΘΗΣΕΑΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΗΤΩΝ»

Related Posts