Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκαν εκπρόσωποι από το Ποτάμι

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκαν την Δευτέρα 14/09/15, εκπρόσωποι από το Ποτάμι με επικεφαλή τον βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Κων/νο Μπαργιώτα (ιατρό ΠΝ Θεσσαλίας – υπεύθυνο τομέα Υγείας), τους υποψήφιους βουλευτές Ν. Τρικάλων: Τζίκα Ιωάννη, Κουστέλιο Αθανάσιο, Πακακώστα Βασίλειο, Κωστούλη Χρήστο και εκπροσώπους της Τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής: Δίπλα Άρη, Ευαγγελινού Ζωή, Μπαταγιάννη Αθανάσιο. Στή σύσκεψη μετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Σουφλιάς και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Σπ. Περήφανος (ιατρός – ακτινολόγος).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Σουφλιάς, τόνισε την ανάγκη αύξησης του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου Τρικάλων για το 2016 από 7,3 εκατ. ευρώ, που έχουν εγκριθεί, σε 9,5 – 10 εκατ., που είναι οι ανάγκες του Νοσοκομείου, τα προβλήματα λειτουργίας των κλινικών και κυρίως της οφθαλμολογικής (1 γιατρός), παιδιατρικής (2 γιατροί), μαιευτικής, καθώς και τις ελλείψεις σε τεχνικό προσωπικό.

Ο κ. Περήφανος τόνισε την ανάγκη συγχώνευσης κλινικών των γειτονικών Νοσοκομείων Τρικάλων – Καρδίτσης, τη μεταφορά γιατρών από το ένα νοσοκομείο στο άλλο (πχ παιδιατρική στην Καρδίτσα, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στα Τρίκαλα) με σκοπό την επαρκή στελέχωση των κλινικών, την επάρκεια ιατρικού προσωπικού, την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του Ποταμιού συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Κων. Ντόβα, ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα των εργαζομένων.

Ο κ. Μπαργιώτας (υπεύθυνος του Τομέα Υγείας) και οι υποψήφιοι βουλευτές διαπίστωσαν την καλή κατάσταση του Νοσοκομείου Τρικάλων, σε σύγκριση με άλλα Περιφερειακά Νοσοκομεία και συζήτησαν τους τρόπους βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.




Total
0
Shares
Previous Article

Σύγχρονο δίκτυο υπόγειων αγωγών άρδευσης αποκτά η Βασιλική στο δήμο Καλαμπάκας

Next Article

Στην Καρδίτσα την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας

Related Posts