Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Ανατόλια υποδέχεται την Κυριακή (5 μ.μ.) στο κλειστό της Καρδίτσας ο Α.Σ.Κ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Α.Σ.Κ.

Και τώρα… το Ανατόλια. Πολύ σημαντικό όσο και δύσκολο παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, το Ανατόλια, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι, σε ένα σημείο του πρωταθλήματος όπου τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Ο Α.Σ.Κ. έκανε μια από τις πιο μέτριες εμφανίσεις του την περασμένη Κυριακή στο Στρατώνι και γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα. Τώρα, οι «κυανόλευκοι», επιστρέφουν στην Καρδίτσα για να υπερασπιστούν το σπίτι τους, δηλαδή την έδρα τους στην οποία παραμένουν αήττητοι από το ξεκίνημα. Απέναντί τους, θα βρουν το Ανατόλια, μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης και δίκαια θεωρείται, μια από τις πλέον επικίνδυνες ομάδες. Ο πολύ ποιοτικός και έμπειρος σέντερ Φίλιππος Συμεωνίδης και ο εξαιρετικός σουτέρ Λευτέρης Γαλανίδης, ξεχωρίζουν από το σύνολο του κ. Γκαϊτατζή, που είναι μια έμπειρη και δυνατή ομάδα, με πολλές λύσεις, ειδικά κοντά στο καλάθι.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Καρδίτσας θέλει να αφήσει πίσω του το ματς της Αρναίας και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Με δέκα αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, κάθε ματς είναι πλέον τελικός, στην προσπάθεια του Α.Σ.Κ.  να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην προσπάθειά της αυτή, η ομάδα της πόλης μας στηρίζει πολλά στην παρουσία των φιλάθλων, που γεμίζουν το κλειστό της πόλης καθιστώντας το, μια από τις πιο καυτές έδρες.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου «χορεύει» ο Α.Σ.Κ.

Την πιο σημαντική εκδήλωσή του, διοργανώνει την επόμενη Παρασκευή 10 Μαρτίου ο Α.Σ.Καρδίτσας, με τον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί στο κοσμικό κέντρο «Κέντια». Ευκαιρία για κέφι, χορό, πολλές εκπλήξεις, σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την προσπάθεια του Α.Σ.Κ. Παρά τις δύσκολες εποχές, οι επιχειρήσεις της Καρδίτσας βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, δίνοντάς της δύναμη και ώθηση και ο ετήσιος χορός, είναι μια μοναδική ευκαιρία για ένα ειλικρινές και μεγάλο «ευχαριστώ».




Total
0
Shares
Previous Article

Θεατρικό παιχνίδι στον Δ΄ Παιδικό Σταθμό Καρδίτσας την Παρασκευή 3 Μαρτίου

Next Article

15 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία, μετά από στοχευμένους ελέγχους της