Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πύλη

Από τον Δήμαρχο Πύλης  Κωνσταντίνο  Μαράβα

 Και στην Πύλη την Κυριακή το βράδυ άνοιξε η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πύλη,  μετά την επιτυχημένη έναρξη και το άναμμα του Δένδρου στην Ελάτη, με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, σε μια πανηγυρική  και όμορφη εορταστική  ατμόσφαιρα με την παρουσία αρκετού κόσμου και επισήμων.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Δημάρχου κ. Κων/νου Μαράβα ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε μαζί με τον Χριστό.

Σαν Δήμος Πύλης, σαν Δημοτική Αρχή, πιστοί στο ραντεβού μας, σταθεροί στην προσπάθεια μας για καθιέρωση των εκδηλώσεων της πόλης μας ως θεσμό συνεχίζουμε και φέτος, με επίκεντρο τα παιδιά  γιατί αυτά είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών αυτών.

Κατόπιν ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Κλείνοντας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ακολούθησε η ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ Κων/νου Μπαλατσούκα που είπε τα εξής.

Απόψε η αγκαλιά της Πύλης άνοιξε και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το καλλίτερο τρόπο, για Τρίτη χρονιά φέτος με πυξίδα κάθε χρόνο και καλύτερα.

Έχουμε οργανώσει εκδηλώσεις σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας όπου θα ακουστούν παραμύθια με την καθοδήγηση της συγγραφέως κ. Μαρίας Καλύβα. Επίσης πολλές μουσικές συναυλίες θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν εύχομαι Καλές γιορτές υγεία και ευτυχία σε όλους.

Χαιρετισμό έκανε και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου ευχόμενη και αυτή με την σειρά της Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Ακολούθησε το άναμμα του Δένδρου από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με βεγγαλικά και τραγούδια, δημιουργώντας με όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα.

Επίσης τα παιδιά του Κατηχητικού της Ενορίας Πύλης τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Και τα παιδιά της Σχολής Dans Lad της κ. Αγγελικής Πηλίγκου στην Πύλη,   παρουσίασαν μια σπουδαία χορευτική παράσταση.

dsc06862

dsc06864

dsc06865

dsc06866

dsc06873




Total
0
Shares
Previous Article

Το Fast Food – Πιτσαρία «Καπιτώλιο» στο Μουζάκι ζητά άμεσα προσωπικό

Next Article

…και νέες εμφανίσεις της ομάδας αντιφωνικού δημοτικού τραγουδιού του Λ.Α.Π Συλλόγου Οξυάς